Skip to navigation Skip to main content
Italië

Sporthotel Tyrol

Innichen | Zuid-Tirol | Italië
Afbeelding - sporthotel-tyrol-3
Afbeelding - sporthotel-tyrol-9
Afbeelding - sporthotel-tyrol-15
Afbeelding - sporthotel-tyrol-4
Afbeelding - sporthotel-tyrol-10
Het familiaire 4-sterren Sporthotel Tyrol is rustig en centraal in Innichen gelegen. De Haunold-lift alsmede een langlaufloipe bereik je na ongeveer 500 m. De skibushalte bereik je na ongeveer 200 m. Van het station Innichen is er indien gewenst een gratis transfer naar het hotel (indien vooraf gemeld).

Tot de faciliteiten van de in 2015 geheel gerenoveerde comfortabele accommodatie behoort een receptie, een lift, verblijfsruimte, Wi-Fi, een internethoek, een eetzaal, a-la-carte restaurant, een stube, een bar, een leeskamer en een speelkamer alsmede een ski- en schoenruimte met een droger. Gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage (tegen betaling) zijn ter plaatse volgens beschikbaarheid voorhanden (alleen met reservering).

In het moderne wellnessgedeelte vind je een zwembad (07 - 19 uur), een whirlpool, een Turks stoombad, een sauna, een infraroodcabine een belevenisdouches, kouruimte met douche, rustruimte met waterbedden en meer! Tegen betaling kun je genieten van massages en schoonheidsbehandelingen. Bovendien is er een kleine fitnessruimte, tafelvoetbal en biljart.

Voor kinderen van 3 tot 12 jaar wordt vanaf Kerst een miniclub aangeboden (zo - vr, 15 - 23 uur) en twee keer per week kan je deelnemen aan een sneeuwschoenwandeling.
Afbeelding - sporthotel-tyrol-3

Sporthotel Tyrol

  • Innichen
  • Zuid-Tirol