Skip to navigation Skip to main content
Kinderen spelen Westendorf
Italië

Familievriendelijk Bruneck

Gebaseerd op 3 reviews

Bruneck voor families

Kinderopvang met middageten
Nederlands sprekende skileraren
Speciale familieaanbiedingen

Bruneck en de Kronplatz vormen een prima bestemming voor een wintersport met de familie. Kinderen kunnen hier perfect leren skiën en er is kinderopvang voor kids van alle leeftijden. Tussen de middagen kan er worden geluncht in speciale kinderrestaurants en na afloop van de wintersportdag vallen er in en rond Bruneck nog tal van andere winteractiviteiten te ondernemen.

Croniworld
In Reischach, waar de gondel richting de pistes van de Kronplatz vertrekt, ligt het uitgebreide Croniworld. In dit kinderland leren de jongste kinderen skiën, voordat ze naar de hoger gelegen pistes van de Kronplatz gaan. Alle voorzieningen om goed te leren skiën zijn hier aanwezig. Croniworld beschikt ook over een kinderrestaurant, indoor speeltuin en kinderbioscoop.

Rodelbaan Korer
Vanaf het bergstation van de Korer gondel start een 1,5 km lange rodelbaan. De rodelbaan is dagelijks tot 17:00 uur geopend en op zaterdagavond verlicht van 19:30 tot 22:00 uur. Bij het dalstation kunnen sleetjes worden gehuurd.

Zwembad Cron 4
Zwembad Cron4 beschikt onder andere over binnen- en buitenbaden, een recreatiebad, kinderbad en een 75 meter lange waterglijbaan. Hier kunnen de echte waterraten zich wel even vermaken! De locatie van het zwembad is vlakbij het dalstation van de lift naar de Kronplatz in Reischach.

IJsbaan Bruneck
Zowel in het ijsstadion van Bruneck als op de ijsbaan van de Sportzone Reischach kan geschaatst worden. Ook het bijwonen van een ijshockeywedstrijd van de Pustertal Wölfe is een leuke ervaring.

Bruneck voor de kinderen
Kinderopvang
Kinderopvang vanaf 36 maanden
Aantal uren kinderopvang 6 uur per dag
Prijs zonder lunch € 70,00
Prijs met lunch
Kindercarrousel
Vliegend tapijt
Kinderlift
Belevenispark
Speeltuin
Mascotte
Naam van de mascotte Kroni