Beoordelingen La Clusaz

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar La Clusaz te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of La Clusaz ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in La Clusaz op wintersport zijn geweest. Ben jij in La Clusaz geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 april 2018

Door: De Nooy over La Clusaz

Sfeervol en veelzijdig Frans bergdorp

La Clusaz bewijst het tegendeel van het feit dat Franse bergdorpen niet sfeervol kunnen zijn. Het dorp voelt vanaf het eerste moment warm aan en grote betonnen appartementenkolossen ontbreken. Het dorp heeft een flinke omvang, met in het centrum een leuke verzameling van winkels, barretjes en restaurants. Vanuit het dorp kan je snel naar de kindvriendelijke/familieberg Beauregard of via Le Bossonnet direct dieper het skigebied in richting de Col de Balme. Ga zeker even naar die Col de Balme want vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de Mont Blanc. Dagje niet skiën? Maak een wandeling bij La des Confins waar ook veel wordt gelanglauft.

On-Frans sfeervol
Liften worden vernieuwd
Gezellige sfeer
Goed bereikbaar
Veel autoverkeer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 5 maart 2018

Door: Annemijn Kroon over La Clusaz

Mooi skigebied: leuke bospaden, uitdagende rode pistes en niet te groot.

La Clusaz is een mooi skigebied met redelijk wat variatie en qua niveau voor ieder wat wils. Het gebied kent leuke bospaden, wat bredere groene en blauwe pistes voor beginners en voor gevorderden een aantal uitdagende rode pistes. Voor experts is het aanbod niet erg groot. Het park maakt dat het ook geschikt is voor freestyle.

Genoeg variatie in niveau
Overzichtelijk
Prima verbindingen
Vriendelijk liftpersoneel
Erg veel dure restaurants (a la carte)
Relatief weinig mogelijkheden voor beginners

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 november 2013

Door: Anoniem over La Clusaz

Voor elk wat wils!

Ik ga niet herhalen wat voorgangers volkomen terecht hebben gemeld! Wij gaan nu al een jaar of acht per camper naar deze plek. Kamperen op camping Le Fernuy met prima en korte skibusverbindingen naar zeer gevarieerde pistes. Hebben reeds voor 2014 gereserveerd!

Pistes glijend bereikbaar
Misschien het prijsniveau?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 februari 2012

Door: Anoniem over La Clusaz

Ik kom al bijna 12 jaar zowel in de zomer als in de winter in La Clusaz en het is echt een geweldig dorp. In de afgelopen 12 jaar is het een stuk drukker geworden, maar daardoor ook beter als je kijkt naar alle faciliteiten en restaurants, enz. La Clusaz is echt nog een dorp wat authentiek is gebleven en de gemeente ook zo wil houden. Mooie pistes, geen hoogbouw, leuke kroegen en tevens ook een leuke vakantiebestemming voor de zomer, met Annecy op nog geen 30 kilometer en Genève op 50 kilometer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 18 januari 2012

Door: la clusaz is chill over La Clusaz

In het dorp van la clusaz is het zeer gezellig. ook op culinair gebied is hier veel te beleven, de restaurants zijn zelfs voor franse maatstaven suuuuper, wat pistes betreft is er veel afwisseling, en kan je elke dag een andere tocht maken. wij zaten in een chalet met prachtig uitzicht over de beauregard, en we hoefden maar 3 minuten naar de piste te lopen, voor kinderen is er midden in het dorp een oefenweidje met een mini-sleeplift en heel veel mensen van het esf, hier kun je gerust je kind droppen. la clusaz is super

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 januari 2009

Door: Michiel over La Clusaz

Dit jaar voor het eerst in La Clusaz geweest met de mannen. Heel gaaf appartement op 4 min. lopen van de piste. Er lag veel sneeuw ook in het dorp en het weer was super!! Op de berg kan je goed eten, als je naar de juiste plekken gaat waar je bediend wordt, dus niet die vreet schuren. Ook de bediening spreekt vaak Engels of probeert zijn best te doen. Hahah het blijven Fransen!!! De lift boy's zijn Frans, dus laat die lekker met rust. Goede restaurants en winkels in het dorp (neem je geld maar mee) wel wat druk met auto's (Hummers Q7 BMW LaRo's). Volgend jaar ga ik er zeker weer heen. In januari, want dan is het lekker rustig op de piste en weinig Nederlanders. Ik heb voor een week €800,- betaald zonder huur ski's en de reis. Gr. Michiel

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 januari 2009

Door: rienk over La Clusaz

Lekker gebied. We zijn op heel veel plaatsen geweest met een groep en dit beviel ons prima. Veel chalets te huur voor een redelijk bedrag als je goed zoekt(Abritel). Wat leuk is is dat het een redelijk onbekend gebied is zonder veel Hollanders, niet zo druk dus( behalve inderdaad in het dorp). Het is geen megagroot gebied maar prima voor een week plezier. Goede winkels. Qua sneeuw hebben we zeer verrschillende resultaten gehad. De grote pistes richtng Clusaz waren vaak niet besneeud genoeg om te kunnen doen, maar er zijn wegen genoeg om overal te komen. Vanaf de weg van Clusaz omhoog liggen veel Chalets die te huur zijn. Ik ga er in ieder geval over twee weken weer naar toe! Succes!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2008

Door: Familie, 2 skiers, 2 snowboarders over La Clusaz

Gezelige wintersportplaats, leuke restaurants, gezelige terrasjes. Mooi sigebied. Eigenlijk heeft deze plaats alles wat men nodig heeft. Zowel voor de skier als snowboarder. Wij begrijpen niet dat hier zo weinig Nederlanders komen. Misschien te duur?? Of vanwege t gebrek aan Hollandse apres-ski?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 november 2008

Door: Anoniem over La Clusaz

Een gezellig dorp dat het authentieke karakter heeft weten te behouden: mooie winkels, goede restaurants en barretjes. Voor wintersporters van beginner tot gevorderden volop mogelijkheden. Daarnaast leuke dingen als sledehonden, een snowboardpark, maar ook een zwembad (van binnen naar buiten zwemmen in de sneeuw). Ook zeer kindvriendelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 december 2007

Door: Anoniem over La Clusaz

Ik ben een 3 jaar op rij naar toe geweest, laast was in 2006 is ik me niet vergis. Om te beginnen is dit een zeer goed gebied. Voor de meer gevorderde skiërs flink wat mogelijkheden. Maar voor snowboarders zijn er hier niet echt veel voorzieningen getroffen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 december 2006

Door: Anoniem over La Clusaz

Zeer mooi en gezellig dorp met mogelijkheid om met de camper aan de piste te staan. Vanuit de camper skiën. Prachtig uitzicht. Beneden aan de lift kunnen de kinderen sleeën terwijl de ouders op een terrasje genieten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 oktober 2006

Door: Anoniem over La Clusaz

Leuk gebied om een paar dagen door te brengen op de latten. Dorp overvol met auto's, toch een leuk dorp maar al dat verkeer ben je snel beu. We hadden een leuk pension waar we verbleven, aan de piste met een heerlijk uitzicht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen