Beoordelingen Oz-en-Oisans

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Oz-en-Oisans te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Oz-en-Oisans ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Oz-en-Oisans op wintersport zijn geweest. Ben jij in Oz-en-Oisans geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2014

Door: Dorien Versluis over Oz-en-Oisans

Oz en Oisans perfect voor kids

We zijn vorig jaar in Oz en Oisans geweest. Erg leuk dorpje voor als je met kleine kinderen bent. Mijn man en ik zijn allebei niet van de enorme uitdagingen dus dit skigebied was voor ons echt perfect. Al denk ik dat pro's hier ook erg goed uit de voeten kunnen. Erg aardig personeel. Al met al een hele fijne vakantie gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2009

Door: jo over Oz-en-Oisans

Ik ben al zes maal in Oz-en-Oisans geweest en kom er graag terug. Het is klein en gezellig met toch een zeer groot skigebied. Ook de franse skischool is leuk en na enkele malen ken je reeds de monitoren en sommige kennen zelfs jou nog.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2009

Door: groepje vrienden van 30ers tot 40ers over Oz-en-Oisans

Dit kleine niet commerciele dorpje heeft alles. Auto parkeren onderin het dorp, met de lift omhoog naar je huisje. Toegang tot het ski-gebied Alpe d'Huez en Vaujany. Voor zowel beginners als gevorderden zeer goed te doen.En vanaf de piste zo naar je huisje. Als snowboarder heb ik me ook prima vermaakt op het funpark en helemaal op de top (3300m). Heb geen enkele sleeplift moeten pakken. Er is een klein supermarktje aanwezig en enkele eetgelegenheden. Er zijn 2 barretjes waar tijdens onze week veel te doen was, waren wel wat studenten in het dorp die de yeti-bar goed vulde. Eigenlijk niets dan goeds!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 november 2008

Door: Daniel over Oz-en-Oisans

We gingen met 2 gezinnen (4volw en 4kids) naar dit mooi dorp en verbleven in een appartement. Alles is centraal gelegen en de pistes en skiliften zijn vlakbij. We gingen de 1ste week van de paasvakantie en het had er nog volop gesneeuwd. Prachtige pistes en verbinding met een groot gebied. Geschikt voor kinderen, beginners en experts. Ook als snowboarder vond ik er mijn gading. Het is zeker een aanrader, zowel het dorp met enkele leuke cafés en restaurantjes, als het skigebied. We gaan volgend jaar terug, maar dan in de 2de week van de paasvakantie. We zien er alvast naar uit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 januari 2007

Door: Ronald over Oz-en-Oisans

Vanaf 6 januari 2007 waren wij (vriendengroep van 8 en 4kids) een week in Oz-en Oisans te vinden. Gelukkig was er in die week voldoende sneeuw gevallen om lekker te kunnen skien. Zowel voor de beginners (genoeg groen en blauw), maar ook de ervaren skiers konden vele kanten op en pistes met enige uitdaging afglijden. Goede liftfaciliteiten in het hele gebied Een beperkte apres-ski. Wij hadden een prachtig chalet met fantastische verzorging van ontbijt en diner, kortom wij hebben met vrienden een topvakantie gehad. Een plek om zeker naar terug te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 november 2006

Door: Kees over Oz-en-Oisans

Door aansluiting met Alpe d'Huez zeer geschikt voor gevorderde skiërs. Veel off-piste mogelijkheden. Zeer gevarieerd gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2006

Door: E.v.d.Born over Oz-en-Oisans

Oz-en Oisans is een prachtig ski-gebied voor zowel beginners als gevorderde. En zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen. Wij zijn er geweest met 3 gezinnen met een aantal van 12 en dat was een succes. Een sleeplift 10 meter boven ons chalet en dan een prachtige oefen piste. Het voordeel van de ligging, is ook dat je snel op 2700 meter zit, het zijn dan maar 2 gondelss. Anders moet je soms wel 5 of meerdere stoeltjes liften hebben gehad om een beetje op hoogte te willen komen, zo als in La Plagne. Wij hebben in iedergeval een super week gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 januari 2006

Door: Anoniem over Oz-en-Oisans

We zijn er met oud en nieuw geweest, een week lang, heerlijk skieen. Wij vonden het echt een superleuk, rustig dorpje!!! Het is heel klein, maar daarom is alles dicht bij de hand. We konden skieen totaan en vanaf ons appartement. Tegenover ons was de bakker, supermarkt, skiverhuur, skischool, restaurants etc. De kinderen konden pal voor het appartement heerlijk sleeen. Met 1 gondel was je binnen een paar minuten in het grote skigebied Alpe-d'Huez. Vandaar uit kon je ook naar het dorp skieen. Wij vinden het dorp een echte aanrader! Helemaal in vergelijking met Alpe'd'Huez zelf. Dat zit er kil en ongezellig uit. Wij gaan zeker terug!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen