Recensies Skizentrum Mitterdorf

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Skizentrum Mitterdorf wilt kiezen. Een recensie over Skizentrum Mitterdorf kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Skizentrum Mitterdorf zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Skizentrum Mitterdorf achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 15 december 2014

Door: Andries Kraaijeveld over Skizentrum Mitterdorf

Prima gebied voor beginners en gezinnen met kleine kinderen

Als beginner of gezin met kleine kinderen kun je hier een leuke wintersportvakantie hebben. Groot genoeg en heel betaalbaar. Waar vind je 5 halve dagen goede skiles voor maar € 50? En uit eten is ook na het afrekenen nog steeds leuk. Wat dat betreft zeker een aanrader. Zoek je echter sfeervolle dorpjes, bruisend uitgaansleven of lange, uitdagende piste's, dan zul je hier helaas niet vinden wat je zoekt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 14 februari 2014

Door: B.J.Kaper over Skizentrum Mitterdorf

Heel leuk voor beginners.

Prima om te leren skiën, en voor jonge kinderen. Veel overdekte lopende band liften voor de kids of beginners. redelijke prijzen voor de liften, en om te eten en drinken. Er zijn drie restaurants aan de pisten, met alle drie even onduits, onbeschoft personeel in ieder geval tegen ouders met kinderen. Voor gezelligheid kun je maar beter naar het nabij gelegen Arber skigebied gaan. Het dorpje stelt niet zoveel voor.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Skizentrum Mitterdorf

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Skizentrum Mitterdorf. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark