Skip to navigation Skip to main content
Duitsland

Flair Hotel Sonnenhof

Freudenstadt | Baden-Württemberg | Duitsland
Afbeelding - flair-hotel-sonnenhof-5
Afbeelding - flair-hotel-sonnenhof-1
Afbeelding - flair-hotel-sonnenhof-7
Afbeelding - flair-hotel-sonnenhof-4
Het comfortabele 4-sterren Flair Hotel Sonnenhof ligt in het dorpsdeel Schönmünzbach in Baiersbronn en aan het begin van het natuurpark Nordschwarzwald in de ongerepte natuur. Het centrum van Baiersbronn bereikt u na 12 km. Het centrum van Freudenstadt bereikt u na rond 25 km. In de omgeving zijn er meerdere kleine skigebieden.

Tot de algemene faciliteiten van de goed geleide accommodatie behoren een lobby met receptie en bagageopslag, Wi-Fi (incl.), lift, eetzaal, restaurant, bar, café, leesruimte, kinderspeelkamer, terras en gratis parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid).

In het verzorgde wellnessgedeelte van ongeveer 100 m² kun je gratis gebruikmaken van het overdekte zwembad alsmede een Finse sauna en een rustruimte met zoutstenen. Tegen betaling kun je je bovendien laten verwennen met massages en schoonheidsbehandelingen (beide op aanvraag).

Met de inbegrepen KONUS gastenkaart maakt u niet alleen gratis gebruik van de bussen en treinen in het gehele Zwarte Woud, maar ontvangt u ook korting op de toegang tot vele attracties (informatie en wijzigingen onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).
Afbeelding - flair-hotel-sonnenhof-5

Flair Hotel Sonnenhof

  • Freudenstadt
  • Baden-Württemberg