Beoordelingen Wallgau

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Wallgau te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Wallgau ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Wallgau op wintersport zijn geweest. Ben jij in Wallgau geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 december 2016

Door: R.de Kleer over Wallgau

Wandelen en langlaufen top, goede uitvalswegen naar andere langlauf gebieden

Komen al jaren in deze regio om te langlaufen, wandelen en totaal te genieten. Het is er prachtig. Betaalbare appartementen, schoon en zeer vriendelijk. De keuken is ook super en betaalbaar. Langlaufen direct vanuit appartementen is zeer goed mogelijk. En als er geen tot weinig sneeuw ligt is de uitvalsbasis naar Seefeld region op 22km, makkelijk te doen. Evenals richting Garmisch Partenkirchen en richting Lengries (Brauneck skibaan) ook makkelijk via de Mautstrasse. Ook met kleine kinderen gewoon gaan.

Prijs-verhoudingen top, goede uitvalswegen naar Lengries, Mittenwald, garmisch en Seefeld region. Tevens langlaufen vanuit het dorp, fakkeltochten, winterwandelingenen goede restaurantjes.
Niet altijd sneeuwzeker in Wallgau en omstreken om te langlaufen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Wallgau