Zwitserland, het land van de chocolade, kaasfondue en horloges. Daarnaast ook het land van vele prachtige skigebieden te midden van imposante vierduizenders als de Matterhorn, de Jungfrau, de Monte Rosa en de Weisshorn. Veel rauwer en ongerepter dan in Zwitserland worden de Alpen niet, prachtig! En daarom wordt het tijd voor een Snowplaza Ski Safari door Zwitserland!

Onze redacteurs Yvonne en Florien gingen van 12 t/m 24 januari 2020 op Ski Safari door Zwitserland. Tijdens deze reis bezochten ze vijf bestemmingen: Davos - Klosters, Arosa - Lenzerheide, Engelberg, de Jungfrau Region en Saas - Fee. Op deze pagina vind je alle informatie over hun ervaringen, de bestemmingen en... de prijsvraag, waarmee je een vakantie in Zwitserland kunt winnen!

De route:

WIN een vakantie in Zwitserland!

Een wintersport in Zwitserland, wij raden het zeker aan. Gelukkig voor jou, verloten we een vakantie in Zwitserland! Wat kun je winnen? Maar liefst 3 overnachtingen in een 3* hotel in Saas Fee in Wallis, inclusief ontbijt en een 3-daagse skipas voor 2 personen!
De winnaar van de prijsvraag is Sebastiaan Schutijser. Gefeliciteerd!

Davos Klosters

Arosa Lenzerheide

Engelberg

Jungfrau Region

Saas Fee