#inLOVEwithSWITZERLAND omdat je er alles kunt doen. Of gewoon niets. Ontdek de veelzijdigheid van de Zwitserse winter en stap in je zeer persoonlijke winteravontuur: ongerepte hellingen, perfect voorbereide pistes en knisterend open haardvuur. In de Zwitserse winter beleef je actie en ontspanning tegelijk – hier komen je winterdromen uit.

Ben je #inLOVEwithSWITZERLAND?

's Winters is iedereen #inLOVEwithSWITZERLAND, want alles kan en niets moet. Actie en ontspanning gaan hand in hand op de beste pistes in pittoreske stadjes en in prachtige accommodaties. De gevarieerde belevenissen in Zwitserland zijn perfect voor jouw persoonlijke winterdroom.
Meer ontdekken >

THRILL: Fietsen in de sneeuw

THRILL: Fietsen in de sneeuwEven genoeg gehad van het skiën, maar wel behoefte aan lichaamsbeweging? Ga op pad met een Winterbike. In de Berner Alpen worden een hoop leuke activiteiten aangeboden die je op de Fatbike kunt doen. Iedereen kan het, je hebt er geen speciale ervaring voor nodig! En: fatbikes hebben al hun eigen evenement. Van 19 tot 22 januari 2017 vindt in Gstaad het derde Snow Bike Festival plaats. Sneeuw, ketting, vette banden. Fatbikes zijn 'in' en veroveren de winter!
Lees meer over fatbiken in de sneeuw >

CHILL: Pisteplezier & spa in Wallis

Pisteplezier & spa in Wallis’s Morgens zo snel mogelijk de piste op, aan het eind van de middag even snel de sauna in: in wellnessresorts zijn Ski & Spa vaste prik. Wie in een even cool als innovatief gebouw wil logeren, is aan het juiste adres in de wereldwijd eerste jeugdherberg met wellness- en fitnesscomplex. Het nieuwe wellnesshostel is ook het eerste vijf verdiepingen hoge, uit hout opgetrokken hostel van Zwitserland – en ligt maar vier minuten lopen van het bergbaanstation.
Lees meer over pisteplezier & spa >