Zwitserland, het land van de chocolade, kaasfondue en horloges. Daarnaast ook het land van vele prachtige skigebieden te midden van imposante vierduizenders als de Matterhorn, de Jungfrau, de Monte Rosa en de Weisshorn. Veel rauwer en ongerepter dan in Zwitserland worden de Alpen niet, prachtig! En daarom wordt het tijd voor een Snowplaza Ski Safari door Zwitserland!

Onze redacteurs Yvonne en Florien kun je tussen 12 en 24 januari 2020 volgen tijdens hun Ski Safari door Zwitserland. Tijdens deze reis doen ze vijf bestemmingen aan: Davos - Klosters, Arosa - Lenzerheide, Engelberg, de Jungfrau Region en Saas - Fee. Benieuwd naar wat ze gaan doen? Op deze pagina houden we je van alles op de hoogte... ook van de prijsvraag, waarmee je een vakantie in Zwitserland kunt winnen!

De route:

WIN een vakantie in Zwitserland!

Een wintersport in Zwitserland, wij raden het zeker aan. Gelukkig voor jou, verloten we een vakantie in Zwitserland! Wat kun je winnen? Maar liefst 3 overnachtingen in een 3* hotel in Saas Fee in Wallis, inclusief ontbijt en een 3-daagse skipas voor 2 personen! Ga naar de prijsvraagpagina >

De Facebook Live uitzendingen kijk je hier:

 • #1. Davos  De Facebook Live uitzending in Davos begint op het hoogste punt: de Weissfluhgipfel. We bezoeken het Iglu Dorf, de rodelbaan op de Rinnerhorn en een aantal pistes.

  Bekijk de uitzending >

 • #2. Arosa  We beginnen op ruim 2600 meter op de Weisshorngipfel. Na de rode piste 10 nemen we de nieuwe lift, de Brüggerhorn. Ontdek meer over het Bärenland en Honigland!

  Bekijk de uitzending >

 • #3. Engelberg  Engelberg - Titlis, zoals de naam al verklapt bezoeken we het skigebied van de gigant de Titlis. We ontdekken de gletsjer ijsgrot, de Cliff Walk en het SnowXpark.

  Bekijk de uitzending >

 • #4. Grindelwald  We bezochten Grindelwald - First, een deelskigebied van de Jungfrau Region. Onder andere rodelen, de First Flieger en First Glyder stonden op de planning! Bekijk ook deel 2van de uitzending.

  Bekijk de uitzending >

Davos Klosters

Arosa Lenzerheide

Engelberg

Jungfrau Region

Saas Fee