Beoordelingen St. Johann in Tirol

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar St. Johann in Tirol te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of St. Johann in Tirol ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in St. Johann in Tirol op wintersport zijn geweest. Ben jij in St. Johann in Tirol geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2019

Door: Lynda over St. Johann in Tirol

Super mooi overzichtelijk gebied.

Veel kilometers geskied. Lekker eten op de piste en in het dorp. Leuke winkeltjes en fijn dat de sportwinkels en supermarkten s’-avonds open zijn. Ook nog een middagje wezen zwemmen omdat het zicht te slecht was om te skiën.

Alles toppie! Vooral opvallend dat iedereen zo vriendelijk is!
Geen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: A. Van Vuure over St. Johann in Tirol

Super voor de relaxte skiër met kinderen!!

De pistes zijn mooi breed en genoeg verschillende zowel rood als blauw (ook nog twee korte zwarte) om een week heerlijk te skiën! Ook de lessen voor de kinderen zijn zeer goed geregeld! Ga volgend jaar weer terug!!

Mooie pistes, net nieuwe verwarmde lift en gondel en niet te druk
Geen echte après-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2018

Door: Bas von pickartz over St. Johann in Tirol

Super gebied voor gezinnen met jonge kinderen

8 dagen heerlijk geskied. Kids kan je vrij snel loslaten op jonge leeftijd. Zeker onderaan de Eichenhof. Restaurants op de piste zijn top. Lekker eten en gezellig

Overzichtelijk gebied
Voor echte après-ski moet je hier niet zijn

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 januari 2018

Door: Karin over St. Johann in Tirol

Wat een fantastisch skigebied met kinderen!

Wat is St. Johann een fijne bestemming voor families. Onze kinderen (4 en 6) zijn de hele week op les geweest en super behandeld door de leraren. Omdat het gebied niet zo groot is, kom je ze ook nog eens tegen. Je vindt er veel leuke berghutten met goed eten. Wat hangt er een vriendelijke en gemoedelijke sfeer zeg! Het skigebied is niet groot, maar omdat je zoveel mooie brede pistes hebt, merk je dat niet. Mijn man en ik vinden het in ieder geval niet erg om fijne pistes vaker te skiën.

Kindvriendelijk
Goede berghutten
Gezellig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 maart 2017

Door: Orlando Dolman over St. Johann in Tirol

Door het relatief kleine skigebied zou ik hier niet nog een keer heengaan.

Ik en een vriend zijn van zondag 12-03 tot zondag 19-03 in Sankt Johann in Tirol geweest. Toen wij aankwamen hadden wij het gelijk het idee dat het weleens een heel rustige vakantie zou gaan worden. Het was wat stil in het dorp en bij de Max pub zaten ook niet al te veel mensen. Dit kwam waarschijnlijk omdat we vrij vroeg waren (14.30 uur), omdat we in 9 uurtjes van Utrecht naar Oostenrijk waren gereden. Zondag is een goede dag om naar Oostenrijk te rijden. Was lekker rustig op de weg. Na 16.00 uur begon het toch drukker te worden omdat de zon volop aanwezig was en de liften sloten om 16.00 uur. Nu begon toch het gevoel dat het hier met après-ski wel goed zou zitten. Maandag onze eerste skidag. Vroeg op, ontbijten en hup naar de piste. Het fijne van dit skigebied is dat je met de gondel in een keer naar het hoogste punt kan. De pistes lagen er prachtig bij (ondanks het warme weer). Er zijn hier vrij lange afdalingen naar het dalstation. Het minpuntje was dat het in principe maar 3 afdalingen zijn, waardoor we er vrij snel op uitgekeken waren. Het is iedere keer dezelfde pistes. De kwaliteit van de pistes maakte gelukkig een hoop goed. Dit is de hele week zo gebleven, maar ook de kwaliteit van de pistes waren de hele week goed. Ondanks dat de zon volop scheen de hele week en de temperaturen vrij hoog waren (we hebben de 20 graden aangetikt). Omdat het toch rustig was op de piste waren er geen wachttijden bij de lift en bleef de piste in goede staat omdat het niet kapot geskied werd door grote aantallen mensen. Na de lunch begon de zon de piste toch wel parten te spelen en werd de sneeuw wat stroef en drapperig en erg hobbelig, vooral vanaf het middelstation naar het dalstation. Over het dorp Sankt Johann zelf. Dorp is een echt authentiek Oostenrijks dorp met prachtige gebouwen en mooie muurschilderingen. Het centrum is erg leuk met redelijk veel restaurants. Het was jammer dat er al een aantal restaurants gesloten waren omdat het hoogseizoen was afgelopen. Hierdoor waren de restaurants die wel geopend waren lekker druk en was een reservering een must (of je moest pas na 21.00 uur gaan eten). Restaurant La Rustica is echt met stip het beste restaurant. Dit Italiaanse restaurant heeft de beste pizza's die ik ooit gegeten heb. Natuurlijk stonden er ook genoeg heerlijke vleesgerechten op het menu waaronder de welbekende grillteller en natuurlijk de Wiener Schnitzel. Conclusie. Het was een leuke vakantie in Sankt Johann maar ik denk niet dat ik hier nog een keer terugkom omdat ik toch de pistes te klein vond. 44 km aan piste lijkt op papier veel, maar voor de gevorderde skiër is het hier toch echt te klein. Ook door de relatieve rust in het dorp (wat komt omdat het na-seizoen was) zou ik hier niet snel terugkomen in de periode dat wij er waren. Ik hoop dat jullie iets kunnen met dit verslagje. Met vriendelijke groet, Orlando Dolman

Leuk dorp
Erg klein skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 februari 2017

Door: M.l Bogaard over St. Johann in Tirol

Kom hier al 20 jaar is top

St Johann is een klein gebied, maar ik heb een tip neem een allstarcard dan mag je in de hele Kitzbüheler Alpen skiën. Het is van St Johann maar 10 minuten naar Kitzbühel of Fieberbrunn en 5 minuten naar Going. En naar Kitzbühel mag je met je skipas gratis met de trein .

Overzichtelijk en leuk voor je gezin
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Kees Postma over St. Johann in Tirol

Compact gebied en gezelligheid in Max Pub!

Al vijf keer in St Johann in Tirol wezen skiën! Leuk gebied, mooie pistes voor zowel beginners als gevorderden (ondanks dat er maar 1 zwarte piste is). Een aanrader!

Compact gebied
Brede pistes
Gezellige après-ski bar (Max Pub)
Sneeuwzeker

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Niekder over St. Johann in Tirol

Leuk gebied genoeg om je een paar dagen te vermaken

Mooi gebied waar je jezelf zeker een paar dagen kan vermaken. De pistes vooral rood tot blauw zijn goed te doen. Maar ook de erg lange zwart-rode 7a is nog prima te skiën als gevorderde. In het dorp zijn genoeg hotels en een tot twee après-ski tenten. Daar buiten zij de skigebieden Kitzbühel en Fieberbrunn goed bereikbaar met bus of trein.

Mooie pistes
Voorzieningen
Bereikbaarheid
Dal lift niet druk in de ochtend
Snel slechte sneeuw vanwege de temratuur door de hoogte van het gebied
Kan heel druk zijn
Relatief klein dorp vergeleken met andere skigebieden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 februari 2016

Door: Wim over St. Johann in Tirol

Ik kom al 40 jaar in St. Johann en dat is niet voor niets!

Dorp op zich gaat de laatste jaren wel hard achteruit. Er blijft weinig van de kroegen en cafés in het dorp over. Sleeplift bij de Eichenhof is wel erg gedateerd.

Skimogelijkheden zijn goed
Sleepliften bij de Eichenhof en de mega stallen (lees hotel) bij Eichenhof.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 25 maart 2015

Door: j.a tousseyn over St. Johann in Tirol

Gezellig oord

Voor iedereen die van skiën of wandelen houdt, super. Ook de verbinding met trein voor uitstapjes b.v. Kitzbühel met de trein 8 min. enz.....

Wat de hoogte betreft niet altijd zeker van sneeuw, daarom is er een goed alternatief om naar Waidring de Steinplatte te gaan met gratis bus, rit ong. 20 min.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 februari 2015

Door: LEO/RIA over St. Johann in Tirol

Fijn dorp

Het dorp is echt een familie dorp. We gaan weer met veel plezier a/s 28 februari 2015

Dorp voor het hele gezin

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 september 2014

Door: LoesAmber over St. Johann in Tirol

Gemoedelijk dorp, prima skigebied

Rustig en autovrij dorp. Zelfde verhaal op de skipistes van het bijbehorende skigebied. Voor onze kinderen wel een prettige skigebied om te leren skiën en wij konden makkelijk naar een van de andere gebieden toe om die te gaan verkennen. Veel langlauf- en wandelmogelijkheden.

Rustig gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 december 2013

Door: LEO&RIA over St. Johann in Tirol

Familie skigebied

Super dorp, van klein tot groot. Gaan weer van 4-1 t/m 11-1-2014

Parkeerplaatsen
Vrijwel geen minpunten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 augustus 2012

Door: Fam. Ten Voorde over St. Johann in Tirol

Sfeervol dorp en goede ski-mogelijkheden

Onze wintersport in St. Johann in Tirol is ons zeer goed bevallen. In tegenstelling tot veel andere plaatsen is het hier nog heerlijk rustig en hangt er een gezellige wintersportsfeer. Geen uitbundige apres-ski maar gezellige hutten en barren. Het skigebied heeft ons positief verrast. Het is niet al te groot en de pistes reiken maar tot 1700 meter maar desondanks heb je genoeg mogelijkheden. De sneeuwkwaliteit was tijdens onze wintersport, in februari 2012, prima. Ik denk dat vrijwel iedereen zich hier kan vermaken!

Gezellige sfeer
afwisselende pistes
Niet al te druk
Enkele oude liften
Niet al te lange pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 5 maart 2012

Door: A van Boxel over St. Johann in Tirol

Wij zijn gisteren 4 maart terug gekomen van een fijne vakantie in Sint Johann. Het was er ook heel mooi weer veel zon niet zo gunstig voor de skieers maar wel voor ons als wandelaar. Toch hebben onze zoon en schoondochter goed kunnen skieen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 januari 2012

Door: Busschaert-Jannes over St. Johann in Tirol

Beste skivakantie die we gehad hebben. Wij verbleven in Hotel Central (St Johannerhof). Goede service, vriendelijk. De sneeuw was van de partij (gelukkig)..prachtige dorp om te verblijven. Leuke week gehad (2 jan tot en met 8 jan). Alleen het terugrijden was minder leuk...maar na een prachtige vakantie neem je dat er bij. Familie Busschaert-Jannes uit Waregem (Belgie). Wij komen zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 november 2011

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

beste mensen, ik ben 17 jaar en ga dit jaar voor de 18e keer naar st. johann dat betekent dat ik er al dus mijn hele leven kom! t is een prima gebied en erg gezellig! ik kan me er altijd uitstekend vermaken. nou had ik een vraag, bij de info over st.johann staat dat er heel wat uitgaansgelegenheden zijn. ik ken alleen max pub en bunny's pub. heeft verder nog iemand iets leuks?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2011

Door: leo&ria labordus over St. Johann in Tirol

Hallo daar zijn we weer,een fijne week gehad v/a 8-01-2011 t/m15-01-2011.Wat is het toch fijn om je thuis tevoelen in STJOHANN in TIROL het blijft ons dorp!!!!! we zijn ruim 65 jaar en erg actief. groeten aan een ieder die verblijft in ST JOHANN.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2011

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

Wij gaan alweer voor het tiende jaar naar St Johann, en altijd weer even gezellig. Na een dag skieen genieten van de gezellige apres ski gevolgd door een heerlijke maaltijd in een van de gezellige restaurants (Villa Mascianco is een aanrader!!) Het leuke van dit dorp vinden wij dat het niet zo'n massale touristische trekpleister is dan sommige andere skioorden, tuurlijk moeten ze het daar ook van het tourisme hebben, maar merk duidelijk een verschil met bv Gerlos, Westendorf, Solden, Mayrhofen enz. Naast het skieen zijn er van allerhande leuke dingen te doen!! Eens lekker zwemmen, rodelen of gewoon wat shoppen. Kortom, ik denk dat we er nog vaak terug zullen komen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 15 februari 2011

Door: suus baas over St. Johann in Tirol

we zijn op 21-1-2011 weer terug gekomen uit st johan . we gaan daar 25 jaar naar toe en bevalt ons nog steeds.we zijn met jonge mensen en oudere .en ieder gaat zijn gang. skien en wandelen .het zwembad is voor ons ook gratis.en boven is het ook heerlijk inde zon. we logeren midden in het dorp boven la rustica.hotel golden lowe staat al jaren leeg en is erg verwaarloost dat is jammer.we hopen in 2012 weer te gaan. fam. baas

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 januari 2011

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

Zo wij zijn 22-01-2011 weer terug gekomen van een heerlijke vakantie in st-johan, de sneeuw was weer rijkelijk aanwezig dus goed kunnen skieen we zijn voor de tweede keer naar de ski show wezen kijken, het duurt ongeveer een half uurtje maar wel de moeite waard om te gaan kijken het is in het dorp bij de engelse pub verder heerlijk genoten van het lekkere eten bij de bern en restarant krieswiert pizzaria picasso is ook een aanrader wij hebben weer geboekt voor 2012 dan lekker 2 weken groetjes fam sliedrecht en jansen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 november 2010

Door: leo&ria labordus over St. Johann in Tirol

Hallo St Johanners, ik kom al 10jaar met mijn vrienden in st johann en ga nergens anders meer heen, wij verblijven in tirolerhof super goed,velen jaren in landhaus poll gezeten maar peter is erg duur geworden in de jaren. Wij vinden dat st johann veel te bieden heefd wij zelf zijn 65+ en doen aan alles mee. Het voor deel van het gratis zwembad is ook super.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 15 januari 2010

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

In de voorjaarsvakantie ga ik voor mijn 4e jaar naar sint johann in oostenrijjk.. De sfeer die er hangt is fantastisch, In de voorjaarsvakantie is er een extra karoke avond in de max pub, en deze bar is dan ook de hele week de place to be. .. Er is van alles, elke zondag zijn er kerkdiensten, zwenbad, schaatsbaan, roddelen. Wat ook erg handig is zijn de vele bussen die je naar alle plaatjes toe brengen. Met de trein is het goed te doen vanaf utrecht, niet overstappen maar rechtstreeks naar sint johann. Vanaf het treinstation, is het misschien 10 minuten lopen naar het sorpje.Voor de gevorderde skier, kun je beter naar een ander plaatsje gaan want het si tenslotte 1 berg. Ik moet zeggen ben zelf inmiddels ook geveorderd, maar kom nog elk jaar een nieuw pad tegen. Voor de beginner is het fantastisch, welke kant je ook op gaat het is altijd goed te doen. Ok er is 1 zwarte piste die kant moet je niet opgaan.. Hotels : Hotel crystal zit super dicht bij de piste en ziet er erg goed uit. Hotel schoner aussicht is absoluut geen aanrader, kwaliteit is top! maar je moet elke dag een berg oplopen. Waar bij je zeker een kwartier onderweg bent, ook rijd op dat gedeelte telkend een sneeuw schuiver, waarbij je de bosje of te wel de sneeuw in moet springen wil je niet om ver gereden worden.. vorige jaar zat er ene groep jongeren, nou elke keer als je wat gegeten of gedronken hadden in de max pub moetsen ze die berg weer op klauteren.. Hotel golder lowe, is super netjes, dicht bij de supermarkt, alleen avond eten is erg wenig. ontbijt is wel geweldig. Alvast een fijne vakantie toegwenst!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 januari 2010

Door: angela over St. Johann in Tirol

Ik kom nu 18 jaar in st. johann. ik heb het altijd prima naar me zin het is een gezellig dorp. voor gezinnen en beginners is het een top locatie. maxpub is een gezellige apreski. ik raad u aan voor skilessen bij de skischool wilderkaiser te gaan. eind van de maand gaan we er weer tegen aan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 18 december 2009

Door: Elly over St. Johann in Tirol

Wij komen al meer dan 10 jaar in St. Johann in Tirol,en verblijven in Hochfeld en ook enkele jaren in Hotel schónes Aussicht het is er erg goed Personeel vriendelijk, eten prijs/kwaliteit goed, mooie pistes, en bijna altijd een heerlijk zonnetje. Aprés ski erg gezellig in de Max-pub.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 maart 2009

Door: lia sliedrecht over St. Johann in Tirol

Hallo, ik wilde zeggen tegen iedereen dat de eichenhoff skischool wel Nederlandse skileraren en leraressen heeft en verder vinden wij het daar super! Kom er al 8 jaar en mijn vriendin al 30!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2009

Door: van Meijel over St. Johann in Tirol

Ik ben met mijn vriend en zijn familie in februari 2009 op vakantie geweest in St. Johann in Tirol. Er lag toen ontzettend veel sneeuw en het was ideaal weer om te skien. De stad is ook erg leuk en mooi. Kitzbühel ligt vrij dichtbij en is ook de moeite waard om heen te gaan als je van gezelligheid en winkelen houdt. Het enige nadeel van de vakantie was de skischool: original Schischule St. Johann. Ik heb daar 1 dag les gehad, daarna ben ik naar een andere skischool gegaan. De dag voordat ik les had kreeg ik veel te strakke skischoenen. De dag waarop ik les had maakte ik kennis met mijn skileraar. Hij kon alleen maar duits spreken, terwijl de skischool beloofde dat ze meerdere talen kunnen spreken. Later op de dag tijdens de les was de skileraar er gewoon vandoor gegaan!! Ik adviseer om bij een andere skischool te lessen dan deze. Wat mij wel is opgevallen is dat ze heel veel rekening houden met kinderen. Ze hebben ontzettend veel mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 februari 2009

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

Ga vooral niet naar hotel gratt schlossl; je laatste euro wordt nog uit je zak geklopt! Ook de info via internet en email gegeven klopt niet. st Johann is een leuke plaats en het skieen daar is verrukkelijk. Ook de sfeer is zeer gemoedelijk en geen poeha.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 11 februari 2009

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

Op zondag 15 Februari wordt er in de Grote Kerk in St. Johann een nederlandstalige protestantse kerkdienst gehouden. Aanvang 11.30. Van harte welkom !!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 januari 2009

Door: pepe over St. Johann in Tirol

St.Johan in Tirol is een klein en gezellig plaatsje. Het skigebied is niet zo groot maar zeker voor gezinnen met kinderen en beginners ideaal. In de ochtend soms even wat druk bij de gondel. Verder valt het wachten wel mee.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 november 2008

Door: Siemen Obers over St. Johann in Tirol

Ik skie al 6 jaar in st johan in tirol en nog steeds is het een prachtig gebied! Er ligt altijd wel sneeuw en het zonnetje schijnt bijna altijd

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 januari 2008

Door: Fam. Baay over St. Johann in Tirol

Wij komen hier al 15 jaar en het verveelt nog steeds niet. Vriendelijke mensen, een aantal inmiddels vrienden, gezellige sfeer en goede skischool: Wilder Kaiser, voor als je begint, maar ook voor gevorderde om verder te leren. Wij zitten altijd in Pension Noichl, 50 mtr van de liften, dat bevalt prima. Verder is 's avonds ons vaste stekkie restaurant La Rustica van eigenaresse Birgit met goed betaalbaar eten en op de piste is ook Hochfeld aan te raden of Schöne Aussicht en als je een keer niet gaat skiën is Platzl een goede plek voor een simpele lunch en vergeet Cafe Rainer niet, voor het perfecte gebak, beetje oubollige inrichting maar past hier wel bij. Leuk dorp om een beetje te struinen en ben je het zat, genoeg andere ski alternatieven in de buurt, Steinplatte, Kitzbuhl, Waidring etc.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 maart 2007

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

Kom er inmiddels ook al sind mijn 5e (inmiddels al weer 27 jaar terug) en kan het zeker aanraden. Gezellig dorp met goede faciliteiten. Mocht St. Johann te klein zijn, dan is het makkelijk uitwijken naar Kitzbühl / Kirchberg of Waidring (Steinplatte!).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 februari 2007

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

Ik ben net voor de 4e keer terug gekomen uit St johann in tirol. Ik heb het er wederom super naar mn zin gehad. Dit was het eerste jaar daar zonder ouders. Je merkt dan toch wel dat er voor jongeren wat minder te doen is, maar dat maakt het niet minder leuk! De apres ski is super, vooral tussen 5 en 9 bij max pub. 's Avonds is het er wat stiller. De pistes zijn lekker, ik vind het een voordeel dat ze vaak redelijk breed zijn waardoor er genoeg ruimte voor iedereen is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 januari 2007

Door: Annemarie Katoen Hofstede over St. Johann in Tirol

Super vakantieoord, goed skigebied, vooral omgeving Beglehen en de harschbichel (gondels). Wij gaan voor de 6e keer en willen dit niet meer missen! Gezellige restaurants, hutten en conditorei's, het dorp is sfeervol, leuke winkels, redelijke prijzen kortom wij vertrekken 11 februari as weer en verheugen ons er zeer op.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 januari 2007

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

De eerste week van de kerstvakantie zijn we met z'n achten naar Walchsee geweest, vlakbij St Johann in Tirol. Zoals iedereen weet lag er die tijd niet veel sneeuw. Gelukkig konden we in St Johann terecht. Daar werden de kanonnen 's nachts aangezet zodat we de volgende dag heerlijk konden skien. We waren met gevordenen en beginners en iedereen heeft zich prima vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 november 2006

Door: everaert annemie over St. Johann in Tirol

Het is er gezellig in St.Johann. We gaan er al tien jaar naar toe. Ook voor de wandelaar zijn er goed geruimde wegen. Het is een aangenaam dorpje om even te shoppen. De bereikbaarheid naar het dorp is goed. Eens van de snelweg hoef je geen passen meer te nemen om er te komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 april 2006

Door: floris van den Berg over St. Johann in Tirol

Het is een leuk dorp vooral de pisten zijn heel leuk als ik jou was zal ik er ook naar toe gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 februari 2006

Door: kevin over St. Johann in Tirol

we komen nu al 5 jaar naar het dorp en het is er elke keer plezanter, zowel voor de ouders en kinderen en wandelaars of skiers en snowboarders. de sfeer zit er altijd wel goed

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 februari 2006

Door: nia en fam. over St. Johann in Tirol

nia en fam. Wij vinden dit dorp onwijs leuk , we komen er al meer dan 10 jaar, voor kinderen is het geweldig, ze doen er heel veel voor.De max is voor jong en oud, dat is onderaan de berg en heel gezellig.De beren in het dorp(restaurant)is het lekkerste( onze mening)dit jaar willen we naar de stainplatte gaan, ligt iets hoger en kijk je over alle bergen heen, heel gaaf , nu vrijdag vertrekken wij , en heb er heel veel zin an ( pim fortuin nadoen). Mensen ga het proberen , en je krijgt er geen spijt van .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 februari 2006

Door: Anoniem over St. Johann in Tirol

St Johann is in een woord Fantastisch. Ik kom hier al sinds mijn 4e jaar (28 jaar geleden) en heb wel een s wat anders geprobeerd, maar blijf hier terug komen. In het begin met mijn ouders, toen met vriendinnen en nu met mijn gezinnetje en ouders. Het blijft een geweldig stekkie met overal supervriendelijke mensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 februari 2006

Door: xox over St. Johann in Tirol

St. Johann in Tirol is een charmant en gezellig dorp met heel wat winkels en restaurants. Het skigebied is redelijk klein. Het heeft voldoende te bieden voor beginnende en licht-gevorderde skiers, maar de betere sneeuwvreters zullen vrij snel op dit gebied uitgekeken zijn. Met de Schneewinkel-skipas kan je ook in de omliggende skigebieden terecht maar deze zijn nog kleiner dan het gebied van St. Johann & Oberndorf. Toch zijn de gebieden van Fieberbrunn en Waidring (Steinplatte) zeker een bezoekje waard. Jammer genoeg is het openbaar vervoer naar deze gebieden slecht georganiseerd. Er zijn heel wat kroegen in St. Johann maar toch zijn er maar weinig kroegen waar een echte après-ski sfeer heerst. De Max Pub (onderaan de pistes) is ideaal om vlak na het skien, met een drankje in de hand, de ervaringen van de dag uit te wisselen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 januari 2006

Door: johan glorieux over St. Johann in Tirol

wij gaan al 10 jaar naar st johan het is er gezellig vertoeven. Jammer voor de lange wachttijden aan de hoofdcabines, ondanks er een nieuwe lift is bijgekomen voor 8 personen in oberendorf die verbinding maakt met st johan. Mooie geruimde wandelpaden en gezellige aprés ski in de grander scupf aan het middellstation in eichenhof ,ze hebben er heerlijke hamburgers en jagerthee.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 december 2005

Door: Heleen Vos Tiel Holland over St. Johann in Tirol

St.Johan een gezellig dorp volop skigelegenheid op de kitzbuhlerhorn en met een klein half uurtje rijden ben je in het skigebied steinplatte of de hanekamm maar ook andere dorpjes zijn de moeite waard.In het dorp St.Johan is het goed toeven je kunt er heerlijk eten vooral bij de 2 BEREN gelegen op het dorpsplein o.a. de bereplatte en de zweinhackse is bij onze familie erg in trek de mensen die daar werken maken van je vakantie een feest niets is hen te veel vooral WALTER die zorgt dat een ieder zich vermaak zowel groot als klein. WIJ logeren zelf in het dorpje oberndorf maar bij katie en sepp daxer(zie recensies Oberndorf) maar komen ook heel erg graag in St. Johan.We kijken nu al erg uit naar de wintersport 2006

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 november 2005

Door: marcel over St. Johann in Tirol

St. Johann is Toppie, Komen er al een paar jaar. Er zijn verschillende liften in het dal en je hoeft dan ook nooit langer dan 10 min te lopen naar de lift, als je hotel er zelfs niet naast staat. En dat zijn er best veel. Zeer uigebreid en gevarieerd gebied. met je sneewinkel skipas kun je naar de rondom liggende dorpen fiberbrun Wagrain waidring st Jakob en st Ulrich. Echt een aanrader !!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 november 2005

Door: Anita Alberts over St. Johann in Tirol

Wij komen al jaren in dit dorp zomer en winter. We ontdekken steeds meer in dit gebied. Het skigebied biedt veel mogelijkheden, zo kun je met de skipas in diverse plaatsen skieen. Wil je een echte uitdaging dan ga je naar het dorp scheffau dan kun je door het hel brixental skieen. Dat gaan we dit jaar dan ook doen. In de plaatsen Fieberbrunn of Wagrain kun je ook heerlijk skieen. Wij zijn daar voorlopig nog niet uitgekeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 15 november 2005

Door: Ronald over St. Johann in Tirol

Mooi gebied, bosrijke omgeving en vrij sneeuwzeker. Het dorp is echt sfeervol en restaurant "zum berend" is echt een aanrader. Leuk voor jong en oud, oftewel het gezin, maar voor de echte crack is het gebied niet echt uitdagend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen