Skip to navigation Skip to main content

Live video: actuele condities Zillertal Arena

De komende drie weken is het weer krokusvakantie. Door velen wordt deze vakantie traditioneel doorgebracht in de sneeuw. Al weken lang worden weerberichten, webcams en blogs bijgehouden om de actuele weersomstandigheden in de gaten te houden. Het zal je dan ook niet ontgaan zijn dat er dit jaar lang niet zo veel sneeuw is gevallen als vorig jaar. We zijn verwend de afgelopen jaren en hebben ieder seizoen kunnen genieten van sneeuw in overvloed. Dat betekent niet dat we dit jaar met minder sneeuw minder goed kunnen wintersporten. De pistes liggen er fantastisch bij! Er is momenteel absoluut geen reden om te twijfelen aan een minder geslaagde wintersportvakantie dit jaar.

Zillertal Arena

Afgelopen donderdag, gisteren, lagen de pistes in het skigebied Zillertal Arena er super strak geprepareerd bij. Het was heerlijk skiën in de skigebieden van Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten en Krimml. De pistes zijn bedekt met een dun laagje zachte, verse sneeuw. Alle pistes en liften zijn momenteel geopend. Met 178 pistekilometers is de Zillertal Arena één van de grotere skigebieden van Oostenrijk. Voor ieder type skiër zijn hier voldoende uitdagingen te vinden.

Vooruitzicht

De voorspellingen zijn ons goed gezind voor de krokusvakantie. Er wordt afwisselend sneeuw en zon verwacht en zoals het er nu naar uitziet blijft het net onder het vriespunt. Dat betekent dat de pistecondities er alleen nog maar op voorruit zullen gaan!

Jasper werkt als Landes-skileraar in Gerlos en is eigenaar van webshop Snowstyle.nl >>



140 - Winter - Jasper

Over Jasper

Skiën is meer dan een passie voor Jasper; het is zijn leven. Als kleine jongen had hij de smaak al snel te pakken en inmiddels is Gerlos in de winter zijn thuisbasis. Hier werkt Jasper al jaren als Landes skileraar.