Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza wenst je een fijne kerst!

2028 - Snowplaza wenst je een fijne kerst! (1)

Via deze weg wenst het team van Snowplaza iedereen fijne kerstdagen en alvast een voorspoedig 2012 toe. Hopelijk wordt het weer een prachtig wintersportjaar met veel sneeuw! We willen al onze bezoekers bedanken en hopen dat jullie in het nieuwe jaar ons blijven bezoeken.

Dit jaar helaas geen witte kerst in Nederland, maar in de Alpen is alles goed gekomen. Overal valt goed te skiën en de vooruitzichten zijn prima. Ik kijk met jaloerse blikken naar de diverse webcams! Om het gemis van een wintersport in de kerstvakantie op te vangen ga ik morgen maar even naar een skibaan denk ik! Sta ik toch nog op de lange latten deze kerst.

En laten we hopen dat er ook de nodige wintersport cadeaus onder de kerstboom liggen! Eindelijk die hippe goggles, of misschien wel een set hagelnieuwe twintips! Is de Kerstman jouw wintersporthart niet vergeten? Laat het ons weten!

Hele fijne kerstdagen en alvast een voorspoedig 2011 met veel sneeuw!

Wintersportgroet,

Het Snowplaza Team

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.