Skip to navigation Skip to main content
Italië

Alpenresort Belvedere SPA-Gourmet Dolomiti

Molveno | Trentino | Italië
Afbeelding - alpenresort-belvedere-spa-gourmet-dolomiti-6
Afbeelding - alpenresort-belvedere-spa-gourmet-dolomiti-3
Afbeelding - alpenresort-belvedere-spa-gourmet-dolomiti-12
Afbeelding - alpenresort-belvedere-spa-gourmet-dolomiti-2
Afbeelding - alpenresort-belvedere-spa-gourmet-dolomiti-18
Het comfortabele 4-sterren superior Alpenresort Belvedere SPA-Gourmet-Dolomiti ligt aan de oever van de Molvenosee. Het hotel ligt op ongeveer 200 m van het centrum van Molveno en het meer. Het ongeveer 4,5 km verderop gelegen skigebied Paganella bereik je comfortabel met de shuttlebus.

Tot de faciliteiten van het moderne hotel behoren een ontvangstruimte met een receptie, Wi-Fi, lift, een restaurant, bar, miniclub (voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar, onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse) alsmede een ski- en schoenenruimte met skischoenenwarmer en een terras en tuin. Gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage bij bovendien bij de accommodatie aanwezig (volgens beschikbaarheid, deels tegen betaling).

In het grote wellnesscentrum Bellavita van ongeveer 1.400 m² kun je heerlijk ontspannen. Daarbij kun je gratis gebruikmaken van een overdekt zwembad met panorama mes massagestralen, waterval, een kinderzwembad met een glijbaan, een grappige douche alsmede een waterval. Verder is het gebruik van de Finse sauna, bio-sauna, Kneipp-bad, verschillende andere baden alsmede een grot met geiser gratis inbegrepen (openingstijden zie informatie ter plaatse. Ook ontvang je 10% korting bij de skihuur en de skilessen.
Afbeelding - alpenresort-belvedere-spa-gourmet-dolomiti-6

Alpenresort Belvedere SPA-Gourmet Dolomiti

  • Molveno
  • Trentino

€959,00

Accommodaties bij reispartners in Alpenresort Belvedere SPA-Gourmet Dolomiti