Skip to navigation Skip to main content
53845 - Snowplaza Magazine: vers van de pers en nu verkrijgbaar (3)

Leuk nieuws: ons allereerste eigen Snowplaza Magazine is uit. En nee, dat is geen digitaal magazine, maar een echte papieren variant. Dus hij is letterlijk vers van de pers. Vanaf deze week is het magazine, dat uiteraard boordevol wintersportinspiratie staat, verkrijgbaar op drie plekken. Het beste van alles: helemaal gratis! Dus haal hem snel, dan droom je even weg naar de wondere wereld van de wintersport.

Het Snowplaza Magazine is een lekker luchtig weg te lezen wintersportblad met tips voor je volgende wintersportvakantie. Zoals je van ons gewend bent inspireren we je met verhalen over bekende en minder bekende wintersportbestemmingen, maar daarnaast is het magazine ook gevuld met leuke interviews, duiken we de geschiedenis van de wintersport in en gaan we in op de Olympische en Paralympische Spelen. We schrijven over onderwerpen waar we ook online over schrijven, maar dan hebben we ze gebundeld op papier in plaats van in de cloud.

Ontstaan van het Snowplaza Magazine

Anno 2022 zit men uren per dag naar een beeldscherm te staren. Is het niet op de werkvloer, dan is het wel in de pauzes of 's avonds op de bank. Persoonlijk vinden wij dat de beeldschermtijd wel wat naar beneden kan, ook bij ons. Sterker nog, het is vaak juist ontzettend lekker om even niet naar een scherm te staren. Als wij vrij zijn en we hebben even een momentje rust, dan kiezen we voor een boek of voor een tijdschrift. En wat is er dan leuker om over te lezen dan wintersport? Vrij weinig toch? Met die gedachte hebben we dit jaar een eerste papieren Snowplaza Magazine uitgebracht. In samenwerking met 100%NL Magazine hebben we een lekker weglezend magazine samengesteld. Heerlijk voor op de bank, in de bus of trein of misschien wel in de auto op weg naar je wintersportbestemming.

53845 - https://35696.cdn.cke cs.com/czsZortU7kBXvOHgdnXF/images/6bfa76a151ebfe8f0709b0dc4e6457e95b9e5ae395c9080c.jpeg (2)
Het interview met Jeroen Kampschreur. Haal het magazine om het helemaal te lezen!

Onderwerpen

Wat komt er in bod in ons magazine? We spreken onder andere met specialisten uit de branche. Zo vertellen Matthijs en Claudia van DAKA je over de trends van deze winter en spreken we met Villa for You over hun nieuwe reisorganisatie. Zitskiër Jeroen Kampschreur spreken we over zijn voorbereiding op de aankomende Paralympische Spelen en Oostenrijkse topkok Andres Döllerer verklapt ons het geheim van de Oostenrijkse keuken. Uiteraard mag een Oostenrijks recept ook niet ontbreken. Verder brengen onze collega's van Skiinformatie.nl leuk nieuws, lichten we een paar Zwitserse bestemmingen extra uit, hebben we leesvoer voor volwassenen die nog willen leren skiën, vertellen we vanaf welke leeftijd kinderen op skiles kunnen en gaan we even terug in de tijd. Ook over de Oostenrijkse bestemmingen Zell am See-Kaprun, Zell am Ziller, Gerlos, Wald-Königsleiten lees je interessante informatie. En ben je op zoek naar een fijn hotel? We leggen uit waarom PURE Resort in Warth dat is. Wil je echt iets anders? Dan hebben we bucket list tips voor je, waaronder ook voor een vakantie in Lapland via Nordic. Kortom, het Snowplaza Magazine staat boordevol leuks over de mooiste vakantie van het jaar.

53845 -  (4)
De voorkant van het Snowplaza Magazine 2021-2022. Herken jij het skigebied? Tip: het ligt in Zwitserland.

Waar is het Snowplaza Magazine verkrijgbaar?

Het Snowplaza Magazine wordt gratis verspreid, maar niet door ons verstuurd. Je kunt hem halen bij de SnowWorld vestigingen, bij Halfords filialen (vanaf volgende week) of je kunt iets bestellen bij DAKA - daar krijg je het magazine bij je online bestelling. Wij wensen je vast veel leesplezier!

Online lezen

Wil je het magazine online lezen? Dat kan ook! Je leest 'm hieronder.

1220 - Winter - Mike

Over Mike

Mike is al jaren werkzaam in de wintersportbranche. Je kent hem niet alleen van z'n geschreven verhalen, maar ook van de video's die je voorbij zien komen. Hij staat veel voor, achter en naast de camera. Misschien herken je z'n stem van 24 UUR IN en de Snowplaza live-uitzendingen op Facebook of heb je hem voorbij zien komen op beeld.