Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Alpenhotel Marcius

Sonnenalpe Nassfeld-Sonnleitn | Karinthië | Oostenrijk
Afbeelding - alpenhotel-marcius-1
Afbeelding - alpenhotel-marcius-2
Afbeelding - alpenhotel-marcius-3
Afbeelding - alpenhotel-marcius-7
Het in origineel Oostenrijkse stijl gebouwde 3-sterren Alpenhotel Marcius ligt op een hoogte van ongeveer 1.400 m in Sonnleitn am Nassfeld, de piste en bergbaan bereikt u binnen 50 m, een skioefenweide binnen 100 m. Direct langs de accommodatie liggen wandelwegen en op een afstand van 4 km is er een geprepareerde langlaufloipe.

Het gezellige hotel beschikt over een receptie met kluis, ontvangstruimte, Wi-Fi, hotelbar, verblijfsruimte, stüberl, restaurant, à-la-carte restaurant en een skiruimte met skischoendrogers. Voor kinderen is er een speelkamer en een speelhoek dichtbij het restaurant. Vanuit het terras dat ook in de winter geopend is kunt u genieten van het prachtige uitzicht (zelfbediening). Gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage (tegen betaling) zijn volgens beschikbaarheid aanwezig.

In het 200 m² grote wellnessgedeelte (dagelijks 10 -22 uur) kunt u gratis gebruikmaken van het zwembad, een Finse sauna, een infraroodcabine en de rustruimte. Ook de fitnessruimte is gratis toegankelijk. De accommodatie biedt verder darts, biljart tafeltennis (volgens beschikbaarheid, deels tegen betaling) en een gratis rodelverhuur.
Afbeelding - alpenhotel-marcius-1

Alpenhotel Marcius

  • Sonnenalpe Nassfeld-Sonnleitn
  • Karinthië

€879,00

Accommodaties bij reispartners in Alpenhotel Marcius