Skip to navigation Skip to main content
Italië

Hotel Orchidea

Passo Tonale | Trentino | Italië
Afbeelding - hotel-orchidea-5
Afbeelding - hotel-orchidea-11
Afbeelding - hotel-orchidea-17
Afbeelding - hotel-orchidea-23
Afbeelding - hotel-orchidea-6
Hotel Orchidea is een comfortabel 3-sterren (superior) hotel gelegen nabij het centrum van het skidorpje Passo Tonale. De 1e skilift bevindt zich op ca. 400 meter van het hotel. Er stopt een (gratis) skibus op ca. 50 meter van de accommodatie die je snel naar de skiliften brengt. 

Hotel Orchidea heeft een receptie, lift, bar, restaurant, verwarmde skiberging en Wi-Fi (gratis). Verder is er een wellness (dagelijks geopend van 16:00-19:00 uur), voorzien van een whirlpool, Finse sauna, een tropical shower, Turks stoombad en een ontspanningsruimte. Tegen betaling kun je massages bijboeken. Daarnaast zijn er (gratis) onoverdekte en (tegen betaling) overdekte parkeerplaatsen op basis van beschikbaarheid. 

Summit Travel kan hier twee kamertypes aanbieden. Een 2-persoonskamer (13m2) en een 2-persoonskamer superior (13m2). Alle kamertypes beschikken over een badkamer met douche of bad, föhn en een kluisje. De superior kamers zijn pas gerenoveerd en hebben een balkon.

Het verblijf is op basis van halfpension. ’s Ochtends staat er een prima ontbijtbuffet klaar en ’s avonds geniet je van een 4-gangendiner (met keuze) en een saladebuffet in het restaurant.
Afbeelding - hotel-orchidea-5

Hotel Orchidea

  • Passo Tonale
  • Trentino