Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Swiss Family Hotel Alphubel

Saas-Fee | Wallis | Zwitserland
Afbeelding - swiss-family-hotel-alphubel-3
Afbeelding - swiss-family-hotel-alphubel-9
Afbeelding - swiss-family-hotel-alphubel-1
Afbeelding - swiss-family-hotel-alphubel-7
Het gezellige 3-sterren Swiss Familiy Hotel Alphubel ligt in het autovrije Saas-Fee, op ca. 300 m van het centrum. Na rond 750 m bereik je de berglift Metro Alpin Saas Fee. De dichtstbijzijnde skibushalte ligt op ca. 300 m afstand en er is een gratis hoteleigen shuttle (op vooraanmelding) vanuit de parkeerplaats of parkeergarage. Winkelmogelijkheden vind je ca. 350 m verderop in het centrum van Saas-Fee.

De accommodatie behoort tot de beste familiehotels van Zwitserland. Een dagelijks gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud zorgt voor een onvergetelijke vakantie. De familiaire accommodatie beschikt over een receptie, Wi-Fi, lift, restaurant, bar en een skiruimte. Ter plaatse is er een sportprogramma (zie informatie ter plaatse, soms tegen betaling). Aan het begin van het dorp vind je parkeerplaatsen in een parkeergarage die je tegen betaling ter beschikking staan.

Voor kinderen zijn er 2 speelkamers, waar onder meer een tafeltennistafel, biljarttafel en air hockey aanwezig zijn en bordspellen kunnen worden geleend. Voor kinderen van 2 - 16 jaar is er de opvang 'Go-Sulino' (ma. - vr., 9 - 18 uur) alsmede eten voor kinderen onder begeleiding en tegen betaling kun je gebruikmaken van een babysitter. Volgens beschikbaarheid kunnen sleeën voor baby's en kinderen, kinderwagen, commode, babybed en dergelijke worden gehuurd.
Afbeelding - swiss-family-hotel-alphubel-3

Swiss Family Hotel Alphubel

  • Saas-Fee
  • Wallis