Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Titlis Resort

Engelberg | Zentralschweiz | Zwitserland
Afbeelding - titlis-resort-4
Afbeelding - titlis-resort-10
Afbeelding - titlis-resort-5
Afbeelding - titlis-resort-11
Het moderne 4-sterren Superior Titlis Resort ligt ca. 1 km bij het centrum van Engelberg vandaan, in de nabije omgeving van het dalstation van de Titlis-bergbaan (ca. 700 m). Bij het resort ligt een skibushalte.

Het uit meerdere gebouwen bestaande resort is in Alpiene stijl gehouden en bestaat uit stenen en houten elementen. Het beschikt over een receptie (in huis nr. 4), Wi-Fi evenals een skiruimte met skikast en schoenendroger. Parkeerplaatsen (1 per appartement) zijn tegen betaling beschikbaar.

Bovendien is er een klein wellnessgedeelte met stoombad, kruidenbad, Finse sauna, rustruimte, belevenis- en ijsdouche alsook een wellnesstuin. Massages en het SPA-gedeelte kunt u tegen betaling boeken.

De accommodatie werd door Schweiz Tourismus (Zwitserse toeristische vereniging) bekroond met het label Swiss Family Hotels & Lodgings.

Alle gasten ontvangen in Engelberg de gastenkaart voor vele kortingen en gratis services zoals bijvoorbeeld het gebruik van de skibus, van de loipes, van verschillende wellnessvoorzieningen en nog veel meer (wijzigingen en beperkingen van de services onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).
Afbeelding - titlis-resort-4

Titlis Resort

  • Engelberg
  • Zentralschweiz

€609,00

Accommodaties bij reispartners in Titlis Resort