Beoordelingen Bellwald

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Bellwald te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Bellwald ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Bellwald op wintersport zijn geweest. Ben jij in Bellwald geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 januari 2018

Door: fam. Nijveld over Bellwald

Leuk skigebied, niet al te groot

Prachtige omgeving, je kunt er ook mooi skiën over bospaden en vanaf mooie hellingen

Vriendelijk en gastvrij, rustig skigebied
Skigebied is niet erg groot

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Simon Speelman over Bellwald

Klein maar heel leuk, komen er al 30 jaar.

Grootste voordeel is dat we altijd een huis aan/op de piste hebben

Overzichtelijk
Klein

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 januari 2010

Door: Anoniem over Bellwald

We hadden van vrienden al veel positieve verhalen gehoord. Nu eindelijk gelukt om met Kerst een chalet te huren in Bellwald! En dat was super! Lekker skien (we hadden perfecte sneeuw) en heel gezellig.Ook onze kinderen (puberende snowboarders) hadden het erg naar hun zin. 's Avonds zaten ze meestal in de kroeg, er was voor hen genoeg te beleven. Het enige minpuntje vonden wij het grote aantal Gooise en Wassenaarse ballen in dit dorp. Die voeren wel erg de boventoon.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 oktober 2009

Door: Anoniem over Bellwald

Gezellig dorpje, leuke mensen!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2008

Door: Anoniem over Bellwald

Dit skidorpje is juist zo leuk omdat je hier nog geen massatoerisme ziet, je ziet in de dorpskern prachtige authentieke Walliser woningen en het mooie kerkje. Van hieruit kun je prachtige wandelingen met mooie uitzichten maken. Het skigebied is hier niet zo groot als vanuit Fiesch, maar dat maakt het alleen maar gezelliger (en overzichtelijk). Vooral voor beginners is het hier ideaal. Gevorderden die echt een groot skigebied zoeken raad ik het dichtbij (ca. 10 km) gelegen Fiesch(eralp) te kiezen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 februari 2006

Door: Sven Verhoeven over Bellwald

Erg leuk dorp om heen te gaan met familie (opa,s en oma,s). Hier hoeft de nadruk niet te liggen op alleen skieen. Wanneer wij kind(eren) hebben willen wij hier graag weer naar toe. Er is 1 plek waar je gezellig kan apres skieen. Da's genoeg toch?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 september 2005

Door: Merel over Bellwald

Bellwald is een ontzettend leuk, mooi skidorp. het skiën is niet erg uitgebreid, maar het is ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen. Ik ben hier 3 keer geweest en iedere keer weer prachtige sneeuw en fantastisch weer. Daarnaast ligt het hotel Ambassador, waar ik verbleef, op een fantastische plek. Je stapt zo je bed uit en je staat al op de piste. Ook heel handig als je tussen de middag in je kamer wilt eten of even een kop koffie wilt drinken. Alles, de pistes, liften etc, is erg mooi en goed onderhouden. Ook de skiverhuur is perfect (Holzer Sport, in het dorp). Bellwald is nog niet ontdekt door 'het grote publiek', dus het is er niet erg druk, de meesten mensen komen uit het dal. Verder is het helaas wel vrij ver rijden vanuit Nederland, maar dat is het zeker waard!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 22 september 2005

Door: Anoniem over Bellwald

Bellwald is een heel rustig gebied, het skiën is niet uitgebreid, maar het is fantastisch voor gezinnen met kinderen. Ik ben er nu drie keer geweest en iedere keer was het weer fantastisch met prachtige sneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen