Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Arenas Resort Altein

Arosa | Graubünden | Zwitserland
Afbeelding - arenas-resort-altein-4
Afbeelding - arenas-resort-altein-2
Afbeelding - arenas-resort-altein-6
Afbeelding - arenas-resort-altein-5
Het rustig en centraal gelegen Arenas Resort Altein ligt tussen de Ober- en Untersee, op slechts ca. 500 m afstand van het centrum van Arosa en 600 m van de Weisshornbahn. Een skibus stopt op ca. 50 m afstand en de langlaufloipe kun je al na ongeveer 1 km instappen.

De algemene faciliteiten van de accommodatie omvatten een ontvangsthal met receptie, evenals Wi-Fi, verblijfsruimte, leeszaal, restaurant, bar, kinderspeelkamer en een ski- en schoenenruimte. Het gebruik van de fitnessruimte of de tafeltennisfaciliteiten (afhankelijk van beschikbaarheid) is gratis en tegen betaling kun je gebruik maken van een tafelvoetbalspel, biljart en en rodelverhuur. Een terras, een parkeerplaats en een garage (beide tegen betaling, vooraf reserveren bij het hotel aanbevolen) zijn ook ter plaatse beschikbaar.

Het ca. 2.500 m² grote wellnessgedeelte met zoutbad (ca. 100 m²), sauna, Finse sauna, biosauna, sanarium, infraroodcabine, rustruimte en naaktruimte staat gratis ter beschikking. Massages zijn beschikbaar tegen betaling.
Afbeelding - arenas-resort-altein-4

Arenas Resort Altein

  • Arosa
  • Graubünden