Skip to navigation Skip to main content
Les Portes Du Soleil Kinderland
© Spalder Media Group

Win een wintersport in Frankrijk

Wat hebben we de skivakantie gemist het afgelopen seizoen! Hoog tijd om plannen te maken voor de winter van 2021/2022 en wie weet zit er wel een extraatje in. Samen met partner Sunweb hebben we weer een te gekke winactie opgezet. Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag, maak je automatisch kans op een skivakantie in het Franse Résidence Atria Crozats in Les Portes du Soleil. De reis is voor 3 nachten, inclusief een 3-daagse skipas. Doe snel mee en wie weet ben jij de gelukkige!

Wintersport in Résidence Atria Crozats

Skiën in een van de grootste skigebieden ter wereld, genieten van alles wat Frankrijk te bieden heeft en overnachten in een fijn appartement? Dat zou zomaar werkelijkheid kunnen worden als je deelneemt aan de prijsvraag op deze pagina. Samen met partner Sunweb geven we een skivakantie weg in het skigebied Les Portes du Soleil. Drie nachten lang kun je genieten in het heerlijke Résidence Atria Crozats. Dit moderne appartementencomplex ligt aan de piste en op 200 meter afstand van het centrum van Avoriaz 200. Wat je kunt winnen?

  • Een wintersport voor 2 personen
  • 3 nachten (4 dagen) in Résidence Atria Crozats
  • Op basis van logies en eigen vervoer
  • Geldig in januari 2022
  • Incl. 3-daagse skipas voor Les Portes du Soleil

Doe mee en win

Hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Dat is heel simpel. Geef het juiste antwoord op de vraag ‘In welke landen kun je skiën tijdens een wintersport in Les Portes du Soleil?’ en laat je gegevens achter. Daarna is het afwachten. Kom je er nou echt niet uit? Kijk dan eens op deze pagina.

Deelnemen kan tot en met zondag 28 november 2021. De winnaar wordt op maandag 29 november 2021 bekendgemaakt op onze website en Facebookpagina. Succes!