5 mei 2014 door Miranda in 'Algemeen''

Robbie Williams in Ischgl

Afgelopen zaterdag 3 mei sloot Robbie Williams het winterseizoen af in Ischgl, tijdens het legendarische Top of the Mountain Concert. De megaster en zijn Big Band kregen op het beroemde podium op de Idalp op 2.300 meter hoogte, het volledige publiek aan het swingen. Een recordaantal van 25.000 wintersport- en muziekfans woonde het concert bij.

Alle bekende hits op de Idalp

Het sensationele open-air concert van Robbie Williams was de afsluiter van het skiseizoen in Ischgl. De charismatische Engelse zanger liet zonder moeite zijn fans meezingen met nummers als ‘Go Gentle’, ‘Puttin' on the Ritz’ en ‘I Wann'na Be Like You’, van zijn nieuwste album ‘Swings Both Ways’. Naast zijn ‘Swing’ tracks verraste Robbie zijn fans ook met nummers als ‘Let Me Entertain You’, ‘Angels’ en ‘Feel’.

Grote namen in Ischgl

Met het optreden tijdens het 20 jarig jubileum van de ‘Top of the Mountain’ concerten in Ischgl, krijgt de 40-jarige entertainer een plaats op de indrukwekkende lijst van internationale artiesten die in Ischgl het winterseizoen hebben afgesloten. Eerder stonden onder meer Mariah Carey, Elton John, Sting, Tina Turner, Pink, Kylie Minogue en Alicia Keys op het podium.

Top of the Mountain Concert Robbie Williams Ischgl

Top of the Mountain Concert Robbie Williams Ischgl

Top of the Mountain Concert Robbie Williams Ischgl

Top of the Mountain Concert Robbie Williams Ischgl

Foto's: © TVB Paznaun–Ischgl

Wij zijn benieuwd wie het volgende seizoen zal openen in Ischgl. En na het zien van deze beelden, weten we het zeker: daar willen we graag bij zijn!

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen