Skip to navigation Skip to main content

Kitzbühel & Kirchberg: pistes open tot 1 mei

Afgelopen maanden heeft het skigebied Kitbzühel – Kirchberg ons door middel van live video’s op de hoogte gehouden van de fijne omstandigheden in dit mooie skigebied. Van het begin van het seizoen in oktober, tot kerst en de voorjaarsvakantie. Waar veel skigebieden hun pistes al gesloten hebben, kun je in Kitzbühel-Kirchberg nog door tot 1 mei! Dat is nog eens voorjaarsskiën.

Winterse én zomerse activiteiten

De temperaturen stijgen, de sneeuwgrens gaat omhoog en de dalen worden groen. De zomer komt eraan! Ook Kitzbühel-Kirchberg maakt zich langzaam klaar voor de zomer. De rest van de maand kun je dan ook genieten van de mooie pistes én de eerste zomerse activiteiten waaonder: golfen! Volg een les of oefen op de golfbaan met vrienden en familie.

Over Kitzbühel-Kirchberg

Het skigebied wordt door velen gezien als één van de mooiste ter wereld dankzij de vele pistekilometers, moderne liften en fijne afdalingen. In totaal vind je in het hele gebied meer dan 170 pistekilometers. De beroemste piste is de Streif, hier vinden elk jaar de bekende wereldbekerwedstrijden plaats.

Winter Yvonne

Over Yvonne

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.