Skip to navigation Skip to main content

Ga nu goedkoop naar Frankrijk!

Het wintersportseizoen bijna afgelopen? Zeker niet! In sommige skigebied kun je nog tot of zelfs tot en met april skiën. Het voordeel van deze periode is dat de dagen langer zijn en de zon vaker aan de hemel staat. Dat wordt genieten! In Frankrijk zijn er meerdere skigebieden die de komende weken nog geopend zijn. Via Sunweb kun je een vakantie boeken naar één van deze zonnige bestemmingen, inclusief skipas. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor de thema's grote skigebieden, après-ski, goedkope deals en een midweek weg.

De grootste skigebieden van Frankrijk

Behoefte aan eindeloze pistemogelijkheden? Eindeloos skiën zonder dezelfde piste meerdere keren te moeten skiën? Dan zit je in Frankrijk goed! Hier vind je namelijk veel grote skigebieden, met wel 250 tot ruim 600 km aan skipistes. Het voordeel van zo’n groot skigebied is dat het nooit verveeld. Grote kans dat je na een week nog steeds niet alles hebt ontdekt! De grote skigebieden van Frankrijk zijn onder ander Paradiski, Les Deux Alpes en Les Sybelles.
Bekijk hier de leukste aanbiedingen voor grote skigebieden >>

Bruisende Franse skidorpen

Ga jij niet op wintersport voor rust en stilte, maar wil jij naar een bruisend skidorp met de leukste aprè-ski mogelijkheden? Ook dan is Frankrijk een fantastische locatie! In de Franse Alpen vind je veel leuke en gezellige dorpen, waar je je tot in de late (of vroege..) uurtjes kunt vermaken. Denk hierbij aan Val Thorens en Les Deux Alpes.
Bekijk de mogelijkheden >

Skivakantie voor maximaal € 200,- p.p.

Wintersport duur? Dat hoeft niet! Via Sunweb zijn er ook veel goedkope mogelijkheden. Zo heb je de komende weken nog keuze uit meer dan 100 goedkope skivakanties in Frankrijk! Deze vakanties zijn inclusief skipas en overnachting voor een 8-daagse vakantie, exclusief vervoer.
Bekijk nu de leukste wintersportvakanties voor minder dan € 200,- p.p. >

Een korte weekend naar de Franse Alpen

Vind je een week op skivakantie te lang? Geen probleem, je kunt natuurlijk ook korter gaan! Via Sunweb kun je ook een vakantie boeken voor 3-6 dagen. Tijdens deze vakanties geniet je een dag of 3 van de fijnste pistes en het heerlijke voorjaarszonnetje. Sommige bestemmingen zijn ook goed bereikbaar met het vliegtuig, waardoor je op de reis een hoop tijd bespaard.
Bekijk de leukste deals voor een korte skivakantie >

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.