Skip to navigation Skip to main content

Livebeelden uit de SkiWelt: topcondities! (video)

Jaloersmakende beelden vanuit de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Door de verse sneeuw die er begin januari is gevallen liggen de pistes en de omringende bergen er prachtig bij. Er zijn maar liefst 276 pistekilometers geopend en er ligt 75 centimeter sneeuw. De komende dagen laat de zon zich veelvuldig zien, en liggen de temperaturen net onder het vriespunt. Ideale omstandigheden voor een heerlijke wintersport! SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is een van de populairste skigebieden van Oostenrijk en al jaren geliefd bij een breed wintersportpubliek.

Te groot om in één dag te verkennen

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is bovendien ook één van de grootste skigebieden van Oostenrijk en bestaat uit de dorpen Going am Wilder Kaiser, Ellmau, Scheffau am Wilder Kaiser, Söll, Itter, Hopfgarten im Brixental, Kelchsau, Westendorf en Brixen im Thale. Het piste aanbod is zo uitgebreid, dat je zeker een week nodig hebt om alle pistes te ontdekken. Helemaal omdat een wintersport in de SkiWelt veel meer te bieden heeft dan alleen maar skiën. Er zijn meer dan 70 knusse berghutten en de après-ski is behoorlijk uitbundig. Om alle uithoeken van de SkiWelt te zien, kun je je wagen aan diverse skiroutes. Er zijn drie '

Meer informatie over SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.