Skip to navigation Skip to main content

Handige app voor noodhulp tijdens de wintersport

8102 - Handige app voor noodhulp tijdens de wintersport (1)

Ben jij wel eens je reisgenoten kwijt? Of wil je voor de fun thuis laten weten waar je bent? Of is het écht serieus en wil je dringend je coördinaten doorgeven omdat je hulp nodig hebt? De 'Hulp op Zak' app van Europeesche heeft hiervoor handige functies. Met één sms stuur je je coördinaten door van waar je je bevindt en de ontvanger kan in Google maps zien waar dat is. Maar dat is niet de enige functionaliteit; deze gratis app biedt allerlei vormen van hulp op reis.


App voor hulp op reis

Bij een noodsituatie bereik je direct de alarmcentrale van je verzekeraar. Of je kunt online een vraag stellen en een foto doorsturen van de situatie of documenten. De alarmcentrale neemt dan direct contact op en de noodzakelijke hulp wordt geregeld. Ook kan je al je gegevens bundelen; foto’s van je belangrijke documenten, zoals je verzekeringspolis, paspoort en reserveringsdocumenten. En bij de veelgestelde vragen krijg je meteen antwoord op je vraag; bijvoorbeeld wat je moet doen als er iets gestolen is. Op de app kan je alle belangrijke informatie over je bestemming nalezen. Via een realtime feed heb je de landinformatie en reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken bij de hand en een overzicht van benodigde vaccinaties.

Gratis te downloaden voor iPhone, iPod, iPad en Android! Klik hier voor meer informatie over de app of zoek in de App Store of Google Play Store naar ‘Europeesche Hulp op Zak’.

Europeesche, als partner van de Nederlandse Ski Vereniging biedt goede, complete reisverzekeringen. Met modules kan je zelf je verzekering samenstellen. Klik hier voor meer informatie.

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.