Skip to navigation Skip to main content

Sneeuwbericht vanuit SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental (video)

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is met bijna 300 kilometer aan pistes één van de grootste en populairste skigebieden van Oostenrijk. De 9 skidorpen die onder dit skigebied vallen, hebben voor iedere wintersporter wel iets te bieden. Drie fantastische skitochten, veel gezelligheid en knusse berghutten. Het is een ideaal gebied voor families met kinderen, maar ook voor stellen en vriendengroepen. Kortom, een wintersportbestemming voor iedereen!

Hele fijne piste condities

De vele sneeuwval van de afgelopen week heeft ook dit skigebied omgetoverd in een witte wonderwereld. Zoals je op de video kunt zien, liggen de pistes er heerlijk bij en is ook de omgeving lekker wit. Op de Hohe Salve, een berg in Brixen im Thale, kun je genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving. Daarnaast vind je hier een aantal leuke- en uitdagende afdalingen.

Skiparadijs voor groot en klein

Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is zo groot, dat je het moeilijk in één dag kunt ontdekken. Gelukkig heb je een hele wintersportweek voor de boeg, dus tijd zat! De vele blauwe en rode pistes zijn ideaal voor de gevorderde en beginnende skiër. Op het kinderland krijgen de kids op een leuke en speelse manier de eerste beginselen van het skiën onder de knie, terwijl de ouders op ontdekkingstocht gaan in het gebied. Na het skiën kan iedereen samen de dag afsluiten op z'n eigen manier. Doe een biertje in de gezellige après-ski, speel spelletjes in het appartement of duik de wellness in.

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.