Skip to navigation Skip to main content

Husk Experience: wintersport next level!

Ga of wil je op wintersport met een stel vrienden? Husk is een ideale reisorganisatie voor jongeren die op wintersport willen. Ze bieden zeer betaalbare reizen, waarbij je een onvergetelijke tijd beleeft in de meest geweldige skigebieden van Frankrijk en Oostenrijk. En bij Husk weten ze maar al te goed dat wintersport veel meer inhoudt dan alleen skiën of snowboarden. Hierdoor is de Husk Experience in het leven geroepen. Hiermee ga je los op de tofste feesten, beleef je de leukste dagactiviteiten en de gekste après-ski. De Husk Experience wordt aangeboden in diverse bestemmingen en je ontvangt tevens een muts van Poederbaas!

Haal meer uit je wintersport

Met de Husk Experience haal je alles uit je wintersport wat er in zit. Niet alleen heerlijk skiën en boarden, maar ook andere activiteiten in de sneeuw. Zo ga je bijvoorbeeld rodelen, bubble football spelen of met een snowbike van de piste naar beneden. En daarna is het vanzelfsprekend tijd voor après-ski! Husk organiseert de vetste feesten die zowel op de piste als in het dorp plaatsvinden. Daarnaast zijn er nog veel meer verrassingen, maar die houdt Husk nog even geheim!

Bestemmingen Husk Experience

Oostenrijk
- Gerlos
- Kirchberg
- Mayrhofen

Frankrijk
- Alpe d’Huez
- La Joue du Loup
- La Plagne
- Le Corbier
- Les Deux Alpes
- Risoul
- St. Sorlin d’Arves
- St. Francois Longchamp
- Superdévoluy
- Val Thorens

Husk Foodpackage

Kies je voor een Franse bestemming? Dan kun je ook gebruik maken van het Husk Foodpackage. Bij aankomst staat er in je accommodatie een uitgebreid boodschappenpakket op je te wachten. Zo hoef je niet op ontdekkingsreis in de Franse supermarché, maar heb je gewoon een verzameling van Nederlandse producten. Dus niks geen gesjouw vanuit Nederland, maar wel lekker je vertrouwde Hollandse (pinda)kaas en Unox worst. En dat voor de supervoordelige prijs van € 55,- per persoon!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.