3 januari 2017 door Yvonne in 'Aankondigingen''

Het inademen van frisse berglucht, uitzicht op witte bergtoppen en het gevoel van knisperende sneeuw onder je (ski)schoenen. Wie wil dat nou niet? Ook dit winterseizoen kun je het zelf beleven, we geven namelijk weer een wintersport weg! En waar is deze vakantie? In het prachtige SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Wat moet je daar voor doen? Upload jouw mooiste (winter)vakantiefoto, deel deze onder vrienden en familie en verzamel zoveel mogelijk likes. Lees hieronder meer over de fotowedstrijd en de skiregio SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.

Wat kun je winnen?

Tijdens de fotowedstrijd SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental maak je niet kans op 1, maar op 7 prijzen! En deze prijzen zijn als volgt:
1e prijs: Een 4-daagse wintersport in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental voor 2 personen in maart 2017. Inclusief appartement en 3-daagse skipas.
2e prijs: Een 3-daagse skipas voor SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental t.w.v. €130,- (2x)
3e prijs: 'I love Skiing pet' (5x)

De 'I love Skiing' pet

Hoe kun je winnen?

Stap 1: Upload hier jouw mooiste wintervakantiefoto.
Stap 2: Deel jouw foto onder vrienden en familie via social media en e-mail.
Stap 3: Verzamel zoveel mogelijk likes op jouw foto op de Snowplaza website.

Degene met de meeste likes op zijn of haar foto wint de eerste prijs, de vakantie in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Voor de tweede en derde prijs kiest de redactie van Snowplaza.nl de 6 mooiste foto's.

Let op: de foto moet door jezelf zijn gemaakt en je mag maar 1 foto insturen. Elke persoon mag maar 1 keer op elke foto stemmen. Lees hier alle algemene voorwaarden.

Over SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

De prachtige skiregio SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental is één van de grootste skiregio's van Oostenrijk. In totaal vind je hier 9 dorpen, 90 skiliften en bijna 300 km aan skipistes. Het populairste dorp onder Nederlanders is Westendorf. Deze bestemming staat ook bekend om de gezellig après-ski. Lees hier meer over SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental en de regio's Wilder Kaiser, Brixental, Hohe Salve en Kufsteinerland. Klik hier voor meer informatie over de bestemmingen.

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen