Skip to navigation Skip to main content

Win een wintersport naar het Dutchweekend in Saalbach - de uitslag

6202 - Win een wintersport naar het Dutchweekend in Saalbach - de uitslag (1)

Dutchweekend goes Saalbach! Na het Dutchweekend in Italië komt er in 2015 ook een editie in Oostenrijk. En waar kan dat beter dan in Saalbach? Van 25 t/m 29 maart wordt dit toch al 'Nederlandse' dorp helemaal op z’n kop gezet. Wil jij erbij zijn? Dat kan!

Wat is het Dutchweekend?

Een spetterend evenement in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. De organisatie is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en reisorganisatie Summit Travel. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snowparties op de berg, après-ski onderaan de piste en goede feesten, met voornamelijk Nederlandse DJ's, in clubs tot in de vroege uurtjes. Dutchweekend Saalbach zal plaatsvinden van woensdag 25 maart tot zondag 29 maart 2015. Ook in maart is Saalbach verzekerd van sneeuw. Er zijn voldoende sneeuwkanonnen die ervoor zorgen dat er altijd een afdaling mogelijk is tot in het dorp!

Live-reportage vanuit Saalbach samen met Snowplaza bezoekers

Uiteraard zal Snowplaza.nl aanwezig zijn tijdens het eerste Dutchweekend in Saalbach. Wij gaan live verslag doen van het evenement op onze website en social media. Wil jij met ons mee? Dat kan! Namens Summit Travel mogen wij 2 bezoekers uitnodigen om dit weekend samen te vieren. Je krijgt 3 overnachtingen op basis van logies & ontbijt, een 3-daagse skipas én je krijgt toegang tot alle feesten. Tevens krijg je een 'hoofdrol' in onze reportages. Hiervoor volgen we je af en toe tijdens het weekend met onze camera. Deze beelden zullen we online gebruiken.

Wat moet je doen om te winnen?

Om kans te maken op deze geweldige wintersport dien je antwoord te geven op de volgende vraag: “Welke bestemming biedt Summit Travel niet aan?”. Het antwoord op deze vraag vind je op de website van Summit Travel >> Meedoen kan tot en met zondag 8 maart, op maandag 9 maart zullen wij de prijswinnaars bekend maken. Heel veel succes!

Prijswinnaars zijn bekend

De Dutchweekend Saalbach Prijsvraag is gewonnen door Annemijn Kemperman. Zij wist, net als vele anderen, het goede antwoord te geven op de vraag: 'Welke bestemming biedt Summit Travel niet aan?'. Met het antwoord Tsjechië heeft Annemijn een verblijf van 3 nachten op basis van LO, een 3-daagse skipas en toegang tot alle feesten voor 2 personen gewonnen! Van harte gefeliciteerd! Op Snowplaza zal je tijdens het Dutchweekend de avonturen van Annemijn kunnen volgen in een live-reportage!

Ook zijn er 5 Ski Atlassen verloot:

  • Pedro op t Hoog
  • Britt van Nunen
  • Sjoerd Moerkerken
  • Kim Gresnigt
  • Vincent van Es
Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.