Skip to navigation Skip to main content

De prijswinnaars van de ski's en jas zijn bekend!

6192 - De prijswinnaars van de ski's en jas zijn bekend! (1)

De afgelopen maand hadden we een tweetal acties op Snowplaza. Je kon ski's winnen van Head en een wintersportjack van Atomic. Vanochtend hebben we uit de vele goede inzenders de gelukkige winnaars getrokken. Kijk snel of jij gewonnen hebt!






Head ski's die bij jou passen

Samen met Head hadden we een prijsvraag opgesteld, waarbij je een paar ski's kon winnen. En niet zomaar een model, maar ski's die precies bij jouw ervaring en skistijl passen. Head gaat namelijk samen met de prijswinnaar kijken welk model het beste aansluit. Om in aanmerking te komen voor de ski's diende je antwoord te geven op de vraag: 'Wat is de radius van de HEAD Supershape Rally in de lengte 170 cm?'. Het juiste antwoord kon je vinden op de website van Head en was 13,6 meter.

Een wintersportjack van Atomic

Atomic maakt sinds deze winter naast ski's, schoenen, helmen en goggles ook wintersportkleding. Voor de prijsvraag in het Snowplaza Magazine 'Wat zegt ie nou?' mochten we een dames- of herenjack verloten onder de goede inzenders. Het viel niet mee, maar er waren toch veel deelnemers die hadden begrepen dat de Duitser zijn slee de heuvel op trekt.

De winnaars

De gelukkige winnares van de Head ski's is geworden Bibian Gasse. Head zal contact met haar zoeken en samen met haar kijken welke ski's het meest geschikt zijn voor haar. Het jack van Atomic is gewonnen door Thomas Broex. Naast deze hoofdprijzen hebben we ook nog 5 Ski Atlassen verloot onder de goede inzenders. De Ski Atlassen gaan naar:

  • Eibert Draisma
  • Ezra Noordermeer
  • Bas Jaspers
  • Lars Steijger
  • Susan Hoekstra
Alle prijswinnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen. Wij wensen hen veel plezier met de prijzen.

Niet gewonnen? Binnenkort verloten we een wintersportvakantie!

Heb je meegedaan, maar niet gewonnen? Niet getreurd, we starten deze maand nog een nieuwe actie waarbij je een wintersportvakantie kunt winnen! Houd onze website dus goed in de gaten.

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.