Skip to navigation Skip to main content

Beste skidorp 2015: Stem nu en win een skipas!

6113 - Beste skidorp 2015: Stem nu en win een skipas! (1)

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Wat vind jij het beste skidorp van 2015? Deze winter gaat Snowplaza op zoek naar de beste skidorpen van Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italië. Laat ons weten wat jouw favoriete skidorp in de Alpen is. Onder alle deelnemers verloten wij 6-daagse skipassen voor een skigebied naar keuze. Deze skipas is in 2015 geldig dus je kunt hier deze, of volgende winter gebruik van maken. Het enige wat je hoeft te doen is je naam en een geldig e-mailadres achterlaten.

Zo kies je het beste skidorp van 2015…

Sölden, Oberstdorf, Zermatt, of...? De keuze aan skidorpen is enorm. Meer dan 600 verschillende dorpen in de Alpen en het Duitse middengebergte kunnen worden gekozen. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete bestemmingen in de lijst opzoeken en je contactgegevens invoeren. Hierna maak je automatisch kans op een 6-daagse skipas naar keuze!

Zeven categorieën

Halverwege februari worden de winnaars in zeven verschillende categorieën bekendgemaakt. Tot die tijd houden wij je natuurlijk op de hoogte van de actuele tussenstand. Dit zijn de categorieën:

  • Beste skidorp van de Alpen
  • Beste skidorp van Oostenrijk
  • Beste skidorp van Frankrijk
  • Beste skidorp van Zwitserland
  • Beste skidorp van Duitsland
  • Beste skidorp van Italië
  • Beste skidorp van het Duitse Middelgebergte

Win een skipas voor je favoriete skigebied

Deelnemen doe je niet voor niets! Onder alle inzendingen worden 6-daagse skipassen voor een skigebied naar keuze verloot. Met deze skipas kun je dus in 2015 een hele week gratis gebruik maken van de skiliften. Het enige wat je hoeft te doen is je naam en een geldig e-mailadres achterlaten. Deelnemen is mogelijk (eenmalig) tot 15 februari 2015. Het beste skigebied wordt gekozen door Snowplaza bezoekers uit: Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Het beste skidorp van 2014

Vorige winter is Ischgl gekroond tot het beste skidorp van de Alpen. In Duitsland ging Oberstdorf met deze eer aan de haal, in Italië Val Gardena en in Zwitserland was Zermatt de nummer 1 onder de Snowplaza bezoekers.

Wat vind jij het beste skidorp van 2015?

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.