Skip to navigation Skip to main content

Ski & Snow Fiesta Villars-Gryon/Les Diablerets

5620 - Ski & Snow Fiesta Villars-Gryon/Les Diablerets (1)

Tijdens de Ski & Snow Fiesta in de drie Zwitserse skidorpen Villars-sur-Ollon, Gryon en Les Diablerets profiteer je van veel voordeel. Gratis skipas en korting op accommodaties, skiles en materiaalhuur! Waar wacht je nog op? Kom deze lente skiën in Zwitserland! Van 29 maart tot 21 april vindt de Ski & Snow Fiesta plaats met live muziek en dj’s op de piste, tal van activiteiten, de gezelligste après-ski en… hoge kortingen! Bovendien reiken de pistes van het skigebied tot maar liefst 3000 meter waardoor je hier tot ver in het voorjaar nog prima kunt skiën.

Ski & Snow Fiesta – wat is er te doen?

Wie wel eens in de lente op wintersport is geweest kan de regel bevestigen – in de ochtend is de sneeuw perfect maar ’s middags kun je beter een andere activiteit ondernemen. Bijvoorbeeld genieten van de zon en een verkoelend drankje drinken op een van de 20 terrassen in de skigebieden van Les Diablerets & Villars-sur-Ollon. Na je in een luie ligstoel te hebben gesetteld doe je jezelf tegoed aan lokale specialiteiten en luister je naar livemuziek van diverse bands en dj’s. Wanneer je tot rust bent gekomen is het tijd om deel te nemen aan een van de sportieve of knotsgekke activiteiten die worden georganiseerd op de pistes van Villars, Gryon en Les Diablerets. ’s Avonds gaat de Ski & Snow Fiesta gewoon door in de après-ski bars en restaurants van de drie dorpen en vervolgens, wanneer je nog energie over hebt, tot in de kleine uurtjes in de nachtclubs.

Top aanbiedingen tijdens de Ski & Snow Fiesta

Tijdens de Ski & Snow Fiesta profiteer je van diverse top aanbiedingen in de drie skidorpen Villars, Gryon en Les Diablerets. Van 29 maart tot 21 april ontvang je bij 2 of meer overnachtingen je skipas gratis, 30% korting op je appartement, 30% korting op ski- en snowboardhuur en 30% korting op skiles! En dit aanbod is niet alleen geldig voor volwassenen – families met kinderen onder de 9 jaar die op wintersport gaan naar Villars, Gryon of Les Diablerets skiën tijdens de Ski & Snow Fiesta geheel gratis!

Klik hier voor meer informatie over de Ski & Snow Fiesta >>

112 - Winter - Joris

Over Joris

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.