Skip to navigation Skip to main content

De prijswinnaars van de 2 prijsvragen zijn bekend!

5584 - De prijswinnaars van de 2 prijsvragen zijn bekend! (1)

De afgelopen maand kon je op Snowplaza aan 2 prijsvragen meedoen. Je kon een verblijf voor een week winnen in het super skigebied La Plagne, een jas van Peak Performance en een aantal Ski Atlassen. Heb jij meegedaan? Kijk dan nu snel of je gewonnen hebt!






Een week verblijf in La Plagne

In samenwerking met chaletsaandepiste.nl mochten we een verblijf van een week in een luxe appartement direct aan de piste in La Plagne verloten. Hiervoor moest je de volgende vraag beantwoorden: 'Welke lift verbindt de skigebieden van La Plagne en Les Arcs?' Het antwoord op deze vraag was niet zo moeilijk bleek uit de vele goede antwoorden. De Vanoise Express is een bijna 2 km lange lift die de skigebieden van Les Arcs en La Plagne inmiddels alweer ruim 10 jaar met elkaar verbindt. De winnaar van het verblijf in het sfeervolle dorpje Montalbert is geworden Anneloes Maneschijn. Van harte gefeliciteerd Anneloes! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie!

5x een Ski Atlas 2014

Naast de hoofdprijs hebben we nog een vijftal Ski Atlassen verloot onder de goede inzenders van de La Plagne prijsvraag. De volgende mensen hebben een Ski Atlas 2014 gewonnen en hebben inmiddels bericht van ons gehad:

  • Angelique Tijs
  • Jeroen Schuitemaker
  • Gerard Luijten
  • Gosse Tijsma
  • Heleen van Noord
Snowplaza wenst jullie veel plezier met de Ski Atlas 2014!

Een jas van Peak Performance

Via de prijsvraag 'Wat zegt ie nou?' kon je een mooi ski jack winnen van Peak Performance. Een Zwitser vertelde je: 'De Matterhorn is 4478 meter hoog, toch?' en ook dit was door velen goed beantwoord. De winnaar van de jas is geworden: Arend Jan Opdam.

Niet gewonnen?

Ben je niet in de prijzen gevallen? Blijf dan onze website in de gaten houden, want we zullen weer nieuwe prijsvragen online zetten, waarmee je mooie (wintersport)prijzen kunt winnen.

Snowplaza.nl bedankt iedereen die heeft meegedaan aan de prijsvragen!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.