Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Last Minute Weken

Wil je in het voorjaar nog een keer voordelig op wintersport? Profiteer nu van de Snowplaza Last Minute Weken. Wij hebben de beste aanbiedingen voor je geselecteerd zodat je de laatste maanden van het seizoen nog voor een prima prijs op skivakantie kunt. Veel van de last minute wintersport aanbiedingen zijn inclusief skipas en je hebt de keuze uit diverse accommodaties zoals vakantiehuizen, hotels, chalets en pensions. Zo kun je zelf aangeven of je liever op basis van logies ontbijt of halfpension overnacht. Maak snel een keuze uit de last minute wintersport aanbiedingen.

Last minute wintersport aanbiedingen

Snowplaza maakt iedere week een selectie van de voordeligste last minute wintersport aanbiedingen. Ideaal wanneer je last minute nog snel even op skivakantie wil of om alvast een trip te boeken aan het eind van deze winter. De bestemmingen zijn stuk voor stuk sneeuwzeker en bovendien profiteer je aan het einde van het seizoen van flinke kortingen. Momenteel kun je afreizen naar diverse bestemmingen waaronder Sölden, SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, Oberstdorf en zelfs Noorwegen!

Week wintersport vanaf € 186,-

Wanneer we naar het aanbod kijken dan springen er enkele last minute wintersport aanbiedingen uit. Zo ski je al voor een bedrag van slechts € 186,- in Skeikampen, een bijzondere bestemming in Noorwegen. Blijf je liever dichter bij huis dan kan je bijvoorbeeld afreizen naar het altijd populaire Tirol voor € 219,- inclusief skipas. In de Dolomieten is de afgelopen weken flink wat verse sneeuw gevallen dus Val Gardena is ook geen verkeerde optie. Wil je met het gezin nog een keer op wintersport dan is de familievriendelijke Tiroler Zugspitz Arena zeer geschikt. Bekijk snel welke wintersport aanbieding het beste bij jou past!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.