Skip to navigation Skip to main content

Win een verblijf in La Plagne - Montalbert

Heb jij zin om deze winter nog een week te gaan wintersporten in het enorme Franse skigebied Paradiski met meer dan 400 km aan pistes? Doe dan nu mee aan de nieuwe Snowplaza prijsvraag en win een verblijf voor 2 personen in een luxe appartement in La Plagne - Montalbert. Je hoeft er slechts één vraag voor te beantwoorden.

Montalbert: knus dorpje in La Plagne

Op 1.350 meter hoogte ligt het knusse skidorp Montalbert. Hier vind je geen ongezellige hoogbouw, maar sfeervolle chalets en kleinschallige appartementengebouwen. Vanuit het dorp heb je direct aansluiting op het skigebied van La Plagne en Les Arcs (Paradiski) met ruim 400 km aan pistes. Door de hoge ligging van het skigebied - tot 3.250 meter - kun je hier tot ver in april nog prima skiën. Deze Snowplaza prijsvraag is in samenwerking met chaletsaandepiste.nl tot stand gekomen. Chaletsaandepiste.nl heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen en appartementen in Montalbert.

Wat kun je winnen?

Een verblijf van 7 nachten in een luxe appartement voor 2 personen direct aan de piste in Montalbert. De aankomst van dit verblijf is op zaterdag 12 april 2014, of in januari 2015. Daarnaast krijg je ook 10% korting op je skipas. Verder verloten we 5 Ski Atlassen onder de goede inzenders.

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar de hoofdprijs - het verblijf in het luxe appartement - hoef je slechts één simpele vraag te beantwoorden: Wat is de naam van de lift die de skigebieden van La Plagne met Les Arcs verbindt? Uiteraard kun je het antwoord op deze vraag gewoon terugvinden op Snowplaza;-).

Meedoen kan tot en met 16 maart 2014 en op maandag 17 maart zullen we de prijswinnaar bekend maken op Snowplaza. Wij wensen je veel succes!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.