Skip to navigation Skip to main content

10 sinterklaascadeaus waar je wintersporters blij mee maakt

53836 - 10 sinterklaascadeaus waar je wintersporters blij mee maakt (3)

Pakjesavond staat voor de deur! Om de Spaanse goedheiligman een handje te helpen hebben wij 10 sinterklaascadeaus voor wintersporters op een rijtje gezet. Van de traditionele skisokken tot een handige skischoendroger, deze cadeaus vallen zeker in de smaak! In dit weblog 10 sinterklaascadeaus waar je wintersporters blij mee maakt.

1. Skisokken

Wanneer je niet weet wat je aan een fanatieke wintersporter moet geven, kun je altijd teruggrijpen naar een paar skisokken. Van opvallende prints tot modellen met verwarming, skisokken zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Het belang van een goed paar skisokken wordt nog wel eens onderschat. Skisokken bieden ondersteuning, voorkomen drukpunten en helpen tegen koude voeten.

Skisokken bij DAKA vanaf € 9,99
53836 -  (15)

2. Skislot

Helaas hebben we in de skigebieden steeds vaker te maken met diefstal van ski's. Dat je ski's tijdens de lunch of après-ski gestolen worden is wel het laatste wat je wil. Maak het dieven niet te makkelijk en maak gebruik van een skislot. Dit lichtgewicht skislot van € 9,99 maak je open en dicht met een cijfercombinatie.

3. GPS-horloge

Met een GPS-horloge kun je al je wintersportactiviteiten vastleggen en registreren. Zo kun je na afloop van je skidag allerlei interessante gegevens terugzien. Van je maximale snelheid tot het aantal afgelegde pistekilometers, het wordt allemaal opgeslagen. Vervolgens deel je eenvoudig je avonturen via social media of je favoriete sportplatform. GPS-horloges bij Bever vanaf € 169,- >

53836 -  (16)

4. Skischoendroger

Niets zo vervelend als 's morgens in natte skischoen te moeten stappen. Wie niet de luxe heeft van een skischoendroger in het appartement of hotel, kan hier ook gewoon zelf voor zorgen. De mobiele ShoeDry Ozone skischoenendroger (€ 59,95) is stil, beveiligd tegen oververhitting en zuinig in gebruik. Je kunt er niet alleen je skischoenen mee drogen, maar ook je helm en skihandschoenen!

5. Ski wax set

Wie een beetje handig is kan prima zelf ski's waxen! En met deze handige Ski wax set beschik je in één keer over de juiste materialen. Deze ski wax set bestaat onder andere uit een waxijzer met thermostaat, 1 blok universele wax van 80 g, 1 plastic schraper van 3 mm, 1 nylonborstel en 2 elastieken voor je skistoppers. Ski wax set bij Decathlon voor € 59,99 >

53836 -  (17)

6. Ski- of snowboardtas

Ski's of een snowboard opbergen doe je in een daarvoor bestemde tas. Zo kunnen ze niet beschadigen en zijn ze veilig opgeborgen. Tijdens het vervoer van je wintersportuitrusting houdt een tas veel makkelijker vast en vaak is er extra opbergruimte voor andere items. Ski- en snowboardtassen zijn er in diverse formaten en voor één of meerdere paren.

7. Muts

Eens in de zoveel tijd is het tijd voor een nieuwe muts. Daar maak je iedere wintersporter blij mee! Heerlijk voor tijdens de lunch, een wandeling of in de après-ski. Van trendy beanie tot een model met een bolletje, voor iedere wintersporter is er een muts te vinden.

Mutsen bij Blue Tomato vanaf € 9,95
53836 -  (18)

8. Lichaamsbescherming voor op de piste

Veiligheid op de skipiste is ontzettend belangrijk. Ongelukken zijn nooit uit te sluiten, maar je kunt jezelf wel beschermen om minder snel blessures en verwondingen op te lopen. Een skihelm is tegenwoordig gemeengoed en ook het belang van zonnebrand is bij de meeste wintersporters bekend. Om je rug te beschermen kun je kiezen voor een rugbeschermer (vanaf € 69,95), wat al lang geen onhandig ding meer is. Ook zijn er beschermbroeken (vanaf € 64,95) en polsbeschermers (vanaf € 24,95) op de markt.

9. Schaatsen

Ook wanneer je geen ambitie hebt om de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee te schaatsen is het leuk om een paar glij-ijzers in huis te hebben. Je zal zien dat het deze winter toch weer stevig gaat vriezen. En op dat moment wil iedereen een paar schaatsen bemachtigen. Dan kun je ze beter voor de drukte alvast van de Sint hebben gekregen.

10. I Love Skiing Hoodie

Iedere wintersportliefhebber moet deze hoodie in de kast hebben hangen. De unisex trui met capuchon is heerlijk om in te chillen, maar je mag er ook echt in gezien worden. Tip voor vrouwen: bestel een maatje kleiner dan je normaal hebt! Leuk om te geven én om te krijgen!

53836 -  (19)
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.