Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Magazine van januari is vanaf nu te downloaden

De vierde editie van Snowplaza Magazine van dit seizoen is weer downloaden in de iPad app, of je kunt de glossy online lezen. We hebben geprobeerd er weer een leuk en afwisselend wintersportmagazine van te maken en hopen dat je het met plezier zult lezen. Languit op de bank met je iPad, op je mobiel in de trein of 'gewoon' op je PC.

Hoe open je een piste zonder sneeuw?

In deze editie lees je o.a. reisverslagen van Ischgl, Lenzerheide en het Kaunertal. We spraken met Florian Leber - de man die als enige in Winterberg zijn piste open had tijdens de kerstvakantie, ondanks het enorme gebrek aan sneeuw. En natuurlijk kijken we ook alvast vooruit op de Olympische Spelen in Sotsji. Verder lees je alles wat je moet weten over helmen en besteden we aandacht aan dé wintersporttrend: toerskiën. Verder hebben we korting voor je geregeld op een skislotje en krijg je extra voordeel bij de online shop van Wim Jaquet Sports.

Prijsvraag

Ook in deze editie van Snowplaza Magazine staat weer de prijsvraag 'Wat zegt ze nou?'. Deze keer dien je te ontcijferen wat een Oostenrijkse dame zegt. Onder de goede inzenders verloten we een aantal Ski Atlassen 2014 t.w.v. € 24,95. Druk op de 'play' knop en vul je antwoord en e-mailadres in. De prijswinnaars ontvangen half februari bericht van ons. Veel succes!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.