Skip to navigation Skip to main content

Win een wintersport in Résidence Atria Crozats in Frankrijk

53624 - Win een wintersport in Résidence Atria Crozats in Frankrijk (3)

De winter komt eraan en we kunnen niet wachten om eindelijk weer op de latten te staan. Skiën op strak geprepareerde pistes, een schitterend uitzicht op de witte bergen, lunchen in een knusse berghut... Wat hebben we het gemist! Het nieuws dat we vandaag brengen is dan ook extra leuk: je kunt een wintersport in Frankrijk winnen. Samen met partner Sunweb verloten we een wintersport voor 2 personen in Résidence Atria Crozats in Les Portes du Soleil. Meedoen is simpel: je geeft het juiste antwoord op de prijsvraag en laat je gegevens achter. Ga jij in januari 2022 een paar dagen naar Frankrijk? Doe snel mee!

Résidence Atria Crozats

Aan de pistes van het grensoverschrijdende skigebied Les Portes du Soleil ligt het luxe appartementencomplex Résidence Atria Crozats. 's Ochtends klik je bij de voordeur je ski's onder en aan het eind van de dag ski je weer helemaal tot aan daar terug. Ski-in ski-out en geen gesleep met je skimateriaal! Het autovrije centrum van Avoriaz ligt op zo'n 200 meter afstand. Hier kun je terecht voor een gezellig drankje na het skiën, maar ook voor eventuele boodschappen. Geen zin om zelf een maaltijd klaar te maken? Je vindt hier ook een aantal fijne restaurants waar je gewoon lekker kunt aanschuiven. Résidence Atria Crozats is van alle gemakken voorzien. De kamers zijn comfortabel ingericht, je hebt een eigen balkon, er is een broodjesservice waar je verse croissants voor bij het ontbijt kunt bestellen en voor ontspanning na de skidag is er de sauna of hamam.

53624 -  (6)
© Sunweb

Wintersport in Les Portes du Soleil

Résidence Atria Crozats ligt in Avoriaz, een modern en autovrij dorp in het gigagrote skigebied Les Portes du Soleil. Met ruim 600 km aan pistes hoeft niemand zich hier te vervelen. Het merendeel van de afdalingen is blauw en rood gekleurd, maar daartussen zijn ook een aantal pittige zwarte afdalingen te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de legendarische en door velen gevreesde ‘Le Mur Suisse’ en ‘La Coup du Monde’? Geen afdalingen om je als beginner aan te wagen! Maar geen zorgen, dit soort pistes kun je ook makkelijk vermijden. Les Portes du Soleil biedt de mogelijkheid tot het skiën van prachtige dagtochten en onderweg kom je altijd wel een fijne berghut tegen waar je even kunt pauzeren. En extra leuk: je skiet hier niet in één, maar in twee landen!

Win een wintersport in Frankrijk

Zie jij jezelf al overnachten in Résidence Atria Crozats en skiën op de pistes van Les Portes du Soleil? Doe dan snel mee met de winactie! Geef het juiste antwoord op de vraag ‘In welke landen kun je skiën tijdens een wintersport in Les Portes du Soleil?’ en laat je gegevens achter. Wat je precies kunt winnen?

  • Een wintersport voor 2 personen
  • 3 nachten (4 dagen) in Résidence Atria Crozats
  • Op basis van logies en eigen vervoer
  • Geldig in januari 2022
  • Incl. 3-daagse skipas voor Les Portes du Soleil
53624 -  (7)
Nieuws

Boek je wintersport bij Sunweb

Er kan er maar één de winnaar zijn. Wil je hoe dan ook overnachten in Résidence Atria Crozats in Avoriaz of ben je op zoek naar een andere fijne wintersportbestemming? Sunweb heeft nog veel meer fijne accommodaties in het assortiment. Van appartementen tot hotels en pensions. Niet alleen in Frankrijk, maar ook in andere Alpenlanden.

Bekijk het complete aanbod van Sunweb
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.