Skip to navigation Skip to main content

Webcambeelden: Eindelijk weer verse sneeuw in Oostenrijk

Vanochtend kunnen we eindelijk weer eens witte webcambeelden uit Oostenrijk laten zien, en dat werd tijd. De winter komt dit jaar maar heel moeizaam op gang in het populairste vakantieland van Nederlandse wintersporters. Geniet mee van de webcambeelden en bekijk het videoweer om te zien of er nog meer sneeuw aankomt.

Witte webcambeelden

Het is weer flink genieten van de webcambeelden uit de verschillende skigebieden vandaag. Verse sneeuw en op veel plekken schijnt vandaag de zon. Je zou er maar staan nu...

Eindelijk een verse laag sneeuw in Westendorf

Heerlijke omstandigheden in Ischgl vanmiddag

In Ellmau is het wit tot in het dal

In Mayrhofen is de webcam bedekt met sneeuw

Fiss: verse sneeuw en koud genoeg om de sneeuwkanonnen te laten draaien

In het Franse Les Gets is het sneeuwdek verder gegroeid

In het Italiaanse Monte Rosa lag al veel sneeuw en is het vandaag prachtig weer

De Zuid-Franse Alpen krijgen keer op keer sneeuw: Isola 2000

Morgen weer sneeuw vanuit het westen

Gisteren heeft het gesneeuwd in een groot gedeelte van de Alpen, waardoor ook eindelijk Oostenrijk een laagje heeft kunnen 'vangen'. Vandaag is het grotendeels droog en morgen volgt er een nieuwe storing - die wederom vanuit het westen - sneeuw zal gaan brengen. Frankrijk en Zwitserland zullen wederom de meeste sneeuw krijgen. Bekijk nu het actuele videoweer.

123 - Winter - Michiel

Over Michiel

Als kind stapte Michiel 10x per nacht uit bed als er sneeuw was voorspeld. Niets was en is mooier dan kijken hoe het wit naar beneden dwarrelt. Inmiddels heeft hij van het weer zijn beroep gemaakt.