Skip to navigation Skip to main content

Tomorrowland Winter keert terug naar L'Alpe d'Huez: kaarten nu te koop

53597 - Tomorrowland Winter keert terug naar L'Alpe d'Huez: kaarten nu te koop (3)
© Tomorrowland Winter, Fille Roelants

Goed nieuws voor fans van wintersport en festivals: Tomorrowland Winter keert terug naar het Franse skioord L'Alpe d'Huez. Eigenlijk zou de tweede editie tijdens skiseizoen 2019/2020 plaatsvinden, maar helaas kon het festival toen niet doorgaan vanwege corona. Gelukkig is er inmiddels een nieuwe datum geprikt en heeft de organisatie er alle vertrouwen in dat het event in 2022 wel door kan gaan. Van 19 t/m 26 maart 2022 zal L'Alpe d'Huez in het teken staan van de tweede editie van Tomorrowland Winter en de kaarten daarvoor zijn vanaf vandaag te koop. Bij Sunweb boek je al een complete pakketreis vanaf € 425,- per persoon!

Tomorrowland Winter terug voor de tweede editie

And the story continues... Na een succesvolle eerste editie brengt Tomorrowland Winter in maart 2022 opnieuw magie naar L'Alpe d'Huez. Het festival dat jaarlijks in België wordt georganiseerd, is inmiddels wereldwijd bekend en twee jaar geleden heeft de organisatie bewezen ook verstand te hebben van winterse feestjes. Skiliefhebber of niet, als je houdt van sneeuw en festivals is Tomorrowland Winter het event waar je bij wilt zijn. Van 19 t/m 26 maart 2022 staat het Franse L'Alpe d'Huez opnieuw in het teken van skiën, snowboarden en feesten. Het skigebied wordt omgetoverd tot een groot festivalterrein met meerdere podia, waarvan een op 3330 meter hoogte, en de beste dj's ter wereld zullen zeven dagen lang hun hits door de bergen laten galmen. Meer dan 100 artiesten zullen aanwezig zijn bij Tomorrowland Winter 2022. De eerste namen van de line-up zijn inmiddels bekendgemaakt. Je kunt onder andere gerenommeerde dj's als Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Adriatique, Martin Solveig, Kölsch, Kungs, Lost Frequencies, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Quintino en Yves V verwachten. In de loop der maanden zullen meer namen bekend worden gemaakt

Verschillende pakketten

Voor Tomorrowland winter zijn er diverse pakketten te boeken. De 7-daagse pakketten zijn vanaf vandaag te boeken en de 4-daagse pakketen en losse festivaltickets vanaf 25 september. Sunweb heeft dit keer bovendien iets exclusiefs: speciale Mountain pass pakketten. We zetten beide voor je op een rijtje.

4- en 7-daagse pakketten

Wordt het vier óf zeven dagen feesten? Die keuze is aan jou. Voor beide opties is er een pakket te boeken. De 7-daagse pakketen zijn vanaf vandaag te boeken en bevatten onder andere accommodatie in Alpe d'Huez waar je acht dagen verblijft, een 7-daagse Mountain pass met toegang tot alle mountain stages, een 7-daagse skipas en een Tomorrowland Winter bracelet. De 4-daagse pakketten zijn vanaf 25 september te boeken en bevatten onder andere een accommodatie in Alpe d'Huez waar je vijf dagen verblijft, een 4-daagse Mountain pass met toegang tot alle mountain stages, een 4-daagse skipas en een Tomorrowland Winter bracelet.

Boek je pakket al vanaf € 425,- per persoon

Nieuw en exclusief bij Sunweb: Mountain pass pakketten

Sunweb biedt voor de tweede editie iets nieuws. Om het festival iets betaalbaarder te maken, kun je kiezen voor een van de Mountain pass pakketten. Je verblijft dan niet in Alpe d'Huez, maar in een van de andere dorpen van het skigebied. De Mountain pass geeft gedurende het festival toegang tot alle mountain stages en de volledige Tomorrowland Winter experience die het skigebied die week te bieden heeft. Dit is zonder het avondprogramma in Alpe d'Huez, maar je kunt dat er wel bijboeken. Ter plaatse en tijdens het maken van de boeking. Eventueel kun je ook kiezen voor een transfer terug, zodat je niet terug hoeft te skiën. Een upgrade voor vier dagen kost € 125,- voor zeven dagen € 145,- en de transfer € 40,- per persoon. De tarieven voor één avond worden binnenkort bekendgemaakt.

Bekijk alle Mountain pass pakketten

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de ter plaatse geldende coronamaatregelen.

53597 -  (3)
© Tomorrowland Winter, Fille Roelants

Wintersport in L'Alpe d'Huez

L'Alpe d'Huez is een ideale locatie voor een event als Tomorrowland Winter. Het dorp ligt op een hoogte van 1869 meter en staat ook wel bekend als het 'eiland in de zon'. Maak je om die reden geen zorgen om de sneeuwcondities, ondanks het zonnige karakter is het skigebied zeer sneeuwzeker en geniet je hier in maart nog van heerlijke pistes. Het hoogste punt, de Pic Blac, ligt op 3330 meter hoogte. Hier vind je tevens een van de podia. Het skigebied telt zo'n 250 km aan pistes en biedt een gevarieerd aanbod aan groene, blauwe, rode en zwarte pistes. Beginner of gevorderde, iedereen kan hier uit de voeten. Een van de hoogtepunten is de ruim 16 km lange Sarenne, een zwarte afdaling die niet voor de beginnende wintersporter is weggelegd. Je vindt hier verder genoeg fijne berghutten voor een heerlijk Franse lunch tussen het skiën door. Qua accommodaties biedt L'Alpe d'Huez voldoende keus en ook vind je hier winkels, een groot sportcentrum en allerlei leuke bars en restaurant. Ook buiten Tomorrowland Winter kun je hier een fijne skivakantie beleven!

Bekijk het complete aanbod van Sunweb in L'Alpe d'Huez
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.