Skip to navigation Skip to main content

De 8 leukste verjaardagscadeaus voor wintersporters

53153 - De 8 leukste verjaardagscadeaus voor wintersporters (3)

Ben jij een fanatieke skiër of snowboarder, ben je bijna jarig én ben je nog op zoek naar inspiratie voor cadeaus? Lees dan snel verder, want wij hebben acht verjaardagscadeaus voor wintersporters voor je op een rijtje gezet. Als liefhebber van de mooiste sport ter wereld is er namelijk altijd wel iets wat je voor je volgende wintersport kunt gebruiken. Van nieuwe ski's en schoenen tot handschoenen of een nieuwe muts. Dus om je verder te helpen vind je hieronder een lijstje vol inspiratie. Misschien zit er ook wel wat leuks tussen voor je vriend, vriendin, vader, moeder, broer, zusje, opa of oma?!

Verjaardagscadeaus voor wintersporters

Ondanks dat we in een rare tijd leven, gaan verjaardagen natuurlijk wel gewoon door. Uiteraard zonder groot feest, maar het is toch altijd een dag om even bij stil te staan. En als op die dag dan de voorpret voor je volgende vakantie begint met een leuk wintersportcadeau, is het evengoed een heerlijke dag! Daarnaast kan ook degene die dit cadeau voor je heeft gekocht, of jij als je het cadeau voor iemand anders koopt, alvast een klein beetje meegenieten van de voorpret. Dus droom jij al jaren van eigen ski's of heeft je moeder nu echt nieuwe handschoenen nodig? Dan is een verjaardag de uitkomst. En of het nu zomer of winter is, deze verjaardagscadeaus voor wintersporters vallen altijd in de smaak!

#1. Helm

Veiligheid voor alles, ook op het gebied van verjaardagscadeaus voor wintersporters. Helmen gaan niet eeuwig mee en zeker na een flinke valpartij is het verstandig om je helm te vervangen. Dus is het tijd voor een nieuwe helm of wil je er gewoon nog één voor de afwisseling? Vraag er dan eentje voor je verjaardag. Ze zijn er in allerlei kleuren en modellen, met en zonder vizier én ze zijn op het moment te koop met korting!

#2. Skibril

Met een nieuwe skibril zit je altijd goed! Aangezien het tijdens je wintersport (bijna) nooit een week lang hetzelfde weer is, is het fijn om verschillende brillen of lenzen te hebben voor verschillende weersomstandigheden. Het ideale cadeau voor een verjaardag dus! Lees van tevoren wel even door waar je op moet letten bij het kopen van een skibril, dan weet je zeker dat je de juiste koopt. Skibrillen zijn al verkrijgbaar vanaf €23,99!

53153 -  (9)

#3. Skibroek of -jas

Wil jij volgend seizoen de show stelen in je gloednieuwe skibroek en/of -jas? Vraag hem dan nu voor je verjaardag! Een mooie nieuwe jas, een stoere broek of zelfs een compleet pak van je favoriete merk, het kan allemaal. Van kleurrijke printjes tot stoere effen kleuren, de keuze aan wintersportkleding is tegenwoordig groot genoeg! Bekijk hier de beste deals voor skibroeken en -jassen >

#4. Ski's

Een paar nieuwe ski's is misschien wel één van de allermooiste verjaardagscadeaus voor wintersporters. Of het nu je eerste eigen paar is of dat je oude aan vervanging toe zijn, nieuwe eigen ski's zijn altijd goed. En, met het krijgen of geven van nieuwe ski's begint de voorpret van jullie volgende wintersport meteen al! Er zijn veel verschillende soorten ski's, dus lees je goed in en kijk goed naar de wensen en behoeften. Laat je hierover ook adviseren door een specialist! Bij DAKA kun je terecht voor een uitgebreid assortiment, waarvan sommige met hoge kortingen  >

#5. Skischoenen

Een lastig, maar niet minder leuk cadeau is een paar nieuwe skischoenen! Dit is vaak wat lastig om te geven, omdat het van groot belang is dat je de juiste skischoenen geeft. Daarom moeten schoenen gepast worden en heb je advies van een specialist nodig. De oplossing? Maak zelf een mooie 'tegoedbon' en neem de jarige daarna mee naar de winkel! Lees vooraf wel even de tips voor het kopen van nieuwe skischoenen. En wil je je vast oriënteren en zien wat voor skischoenen er zijn? Kijk dan even bij DAKA >

#6. I Love Skiing hoodie

I love skiing! And you? Het kan niet duidelijk genoeg zijn en dat is ook precies wat je laat zien met deze heerlijke hoodie. Ze zijn lekker warm, dus ideaal voor op je wintersport en thuis! De modellen zijn unisex, dus voor vrouwen adviseren we een maatje kleiner te bestellen dan je normaal doet. Je bestelt de I Love Skiing hoodie nu met €10,- korting >

53153 -  (10)

#7. Muts

Een muts is nog zo'n verjaardagscadeau waar je niet alleen op wintersport wat aan hebt, maar die ook thuis goed van pas komt! Is het koud? Zet je muts op. Zit je haar niet? Zet je muts op. Leuke outfit? Zet je muts op! Genoeg redenen om ook thuis die muts niet op te bergen. Daarnaast is een nieuwe muts ideaal als je nog op zoek bent naar een klein wintersportcadeautje. Je vindt ze in vele soorten, kleuren en maten bij DAKA, dus er zit voor iedereen wel een leuke bij!

#8. Handschoenen

We sluiten dit rijtje met verjaardagscadeaus voor wintersporters af met een heerlijk praktisch cadeau, namelijk nieuwe handschoenen. Deze kunnen ook op de koude winterdagen in Nederland meer dan goed van pas komen! Handschoenen, wanten, handschoenen met 3 vingers, er zijn vele verschillende soorten en iedereen vindt wat anders prettig. Kijk ook goed naar het materiaal, de eigenschappen en de pasvorm. Je kunt bij DAKA terecht voor handschoenen voor dames, heren en kids.

53153 -  (11)

Tips voor een echte wintersportverjaardag

Wil je samen met je huisgenoten of familie toch je verjaardag een beetje vieren in wintersportstijl? Dat kan! Hieronder geven we je een paar tips waarmee jij gegarandeerd dat gevoel van je wintersport in huis haalt. Gefeliciteerd en geniet van je verjaardag!

215 - Winter - Jahna

Over Jahna

Jahna staat al vanaf jongs af aan op de ski's en daarvan heeft ze bijna 10 jaar wedstrijden geskied. Ze is verslaafd aan wintersport en in de wintermaanden is ze bijna alleen maar in de sneeuw te vinden. Niet alleen om te skiën, maar ook om te assisteren bij verschillende wintersportevenementen.