Skip to navigation Skip to main content
52879 - Win een wintersport naar VAYA Kaprun (3)
© Sunweb

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat het winterseizoen anders gaat zijn dan we gewend zijn. Maar dit betekent gelukkig niet dat we niet meer kunnen genieten van onze geliefde besneeuwde bergen. Daarom hebben we ook dit seizoen een te gekke winactie voor je. Samen met partner Sunweb verloten we een 5-daagse wintersport naar VAYA Kaprun, inclusief een 3-daagse Ski ALPIN CARD skipas. Het enige dat jij hoeft te doen, is antwoord geven op de prijsvraag .

Een wintersport naar VAYA Kaprun

Gelegen aan de rand van het centrum van Kaprun, ligt het VAYA Kaprun. Een luxe appartementencomplex op slechts 250 m van de piste. De appartementen zijn in de zomer van 2020 volledig opnieuw ingericht en bieden alles voor een wintersport zonder zorgen. Met een comfortabele woonkamer, luxe keuken en stijlvolle slaapkamer ontbreekt het je hier aan niets. Broodjes voor het ontbijt kun je bij de receptie bestellen en na een dag op de pistes kom je even helemaal tot rust in de sauna van het complex.

52879 -  (6)
Foto: © Sunweb

Wat kun je winnen?

Een verblijf in VAYA Kaprun klinkt heerlijk en dat is ook precies wat je kunt winnen! Geef op deze pagina het juiste antwoord op de vraag 'Welke lift heeft de Kitzsteinhorn met de Maiskogel verbonden?' en maak kans op een verblijf in VAYA Kaprun. Kleine tip van ons: het antwoord vind je hier. We zetten de details van de prijs nog hieronder nog even voor je op een rijtje:

  • Een wintersport voor twee personen
  • 4 nachten verblijf in VAYA Kaprun, op basis van logies en eigen vervoer
  • Inclusief 3-daagse Ski ALPIN CARD, waarmee je toegang hebt tot de pistes van Zell am See - Kaprun én het Skicircus
  • Geldig voor vertrek tussen 17 en 31 januari of april 2021*

* Mocht de reis vanwege de huidige coronasituatie niet door kunnen gaan, wordt er gekeken naar een alternatief.

Wintersport in Zell am See - Kaprun

Het Oostenrijkse Zell am See - Kaprun is een bekend wintersportgebied onder de Nederlandse wintersporters. Je hebt hier toegang tot ruim 135 km aan pistes die reiken tot een hoogte van wel 3029 m. Door de aanwezigheid de Kitzsteinhorn gletsjer is het een bijzonder sneeuwzeker skigebied. Waar je voorheen met de auto of skibus van de Maiskogel naar het gletsjerskigebied moest, is daar in de winter van 2019/2020 verandering in gekomen. Dankzij een nieuwe lift zijn beide gebieden nu met elkaar verbonden. Naast de vele ski- en snowboardmogelijkheden is er ook genoeg te doen naast de pistes. Zo zijn er ook tal van routes voor wandelaars en langlaufers. Na een actieve dag is er nog tijd voor een gezellig hapje en drankje in één van de vele restaurants en bars in het dorp.

52879 -  (7)
Aankondigingen

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op deze heerlijke vakantie naar VAYA Kaprun? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag en laat je gegevens achter. Wie weet zit jij dan in januari 2021 in één van deze luxe appartementen! Meedoen kan tot en met 23 december 2020, op 24 december 2020 maken we de winnaar bekend.

De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door reisorganisatie Sunweb. Onder alle deelnemers die het juiste antwoord hebben gegeven wordt één prijs verloot.

Heel veel succes! 

215 - Winter - Jahna

Over Jahna

Jahna staat al vanaf jongs af aan op de ski's en daarvan heeft ze bijna 10 jaar wedstrijden geskied. Ze is verslaafd aan wintersport en in de wintermaanden is ze bijna alleen maar in de sneeuw te vinden. Niet alleen om te skiën, maar ook om te assisteren bij verschillende wintersportevenementen.