Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza wenst iedereen fijne kerstdagen!

Snowplaza wil iedereen een fijne kerst en alvast een voorspoedig 2014 toewensen! Hopelijk brengt het nieuwe jaar ons weer veel sneeuw en heerlijke skivakanties. Via deze weg willen we onze bezoekers bedanken en wij hopen dat jullie ons in het nieuwe jaar blijven bezoeken. Er zijn wintersporters die het geluk hebben de kerst in de Alpen door te brengen. Voor komende dagen wordt weer een grote hoeveelheid verse sneeuw verwacht! In eigen land helaas geen witte kerst, dan maar hopen dat er een mooie nieuwe goggle onder de boom ligt of een speciaal wintersportmenu bereiden om de wintersportsfeer in huis te halen!

Verse sneeuw tijdens kerst

De afgelopen weken was het erg warm in de Alpen en er was al tijden geen verse sneeuw meer gevallen. Gelukkig kwam daar vorige week verandering in en ook tijdens kerst wordt er volop verse sneeuw voorspeld! Wie vanmorgen in bijvoorbeeld Zuid-Tirol of Wallis de gordijnen opensloeg zag een prachtig pak verse sneeuw. In enkele dagen is op sommige plekken ruim 50 centimeter verse sneeuw gevallen. Ook morgen blijft er sneeuw vallen waardoor de pistecondities in één klap een stuk beter zullen zijn! Heerlijke skidagen gegarandeerd!

Wintersportsfeer tijdens kerst

Wie de kerst niet in de Alpen doorbrengt kan ook gewoon de wintersportsfeer in huis halen. Blader lekker door de Ski Atlas of pak het Snowplaza Magazine erbij om te lezen over je favoriete hobby. Liggen er cadeautjes onder de kerstboom? Misschien krijg je nu eindelijk een vette helmcam of hippe goggle! Je kunt ook de smaken van de Alpen in huis halen door je kerstmenu een wintersport tintje te geven. Kun je echt niet zonder skiën tijdens de feestdagen? Alle indoorbanen zijn gewoon geopend zodat je ook tijdens de kerstdagen gewoon op de ski's kunt staan!

Snowplaza wenst je fijne kerstdagen!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.