Skip to navigation Skip to main content

De december editie van Snowplaza Magazine is uit!

5260 - De december editie van Snowplaza Magazine is uit! (1)

Of je nu lekker thuis blijft tijdens de kerstdagen of je gaat skiën, met de december editie van Snowplaza Magazine kom je in ieder geval helemaal in de wintersportsfeer. Lekker languit op de bank naast de kerstboom met je iPad of lees het magazine online. Uiteraard is de wintersportglossy nog steeds gewoon gratis en we hopen dat je er veel plezier aan beleeft.

Wintersportbestemmingen en meer

In dit nummer komen bekende wintersportgebieden als St. Anton, Val Gardena en St. Moritz aan bod, maar ook besteden we aandacht aan een kleine onbekende bestemming in het Montafon: Gargellen. Thijs sprak met Bell Berghuis, de Nederlandse snowboardster die deze winter in Sochi deel zal nemen aan de Boardercross op de Olympische Spelen. Daarnaast kun je het laatste deel van de skitest lezen (slalom- en racecarvers) en besteden we weer aandacht aan fashion en gear. Skipro Tjeerd geeft je tips om meer grip te hebben op ijzige pistes.

Doe mee aan de prijsvraag

Onze prijsvraag 'Wat zegt ze nou?' is inmiddels behoorlijk populair en het is steeds weer leuk te lezen welke oplossingen jullie inzenden. Gelukkig is het deze keer niet een heel moeilijke. Ontcijfer wat deze dame uit het Italiaanse Zuid-Tirol zegt en win een mooie hoodie van Rossignol. We mogen er maar liefst 3 verloten onder de goede inzenders.

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.