Skip to navigation Skip to main content

Sneeuwcondities Winterberg steeds iets beter (webcams)

51804 - Sneeuwcondities Winterberg steeds iets beter (webcams) (3)
© Facebook Skiliftkarussell Winterberg

Langzaam maar zeker beginnen de sneeuwcondities in Winterberg er op te lijken. De afgelopen dagen was het koud genoeg om de sneeuwkanonnen te laten draaien én er viel verse sneeuw. Ook de komende dagen blijft het koud en is er kans op natuursneeuw. Inmiddels draaien 17 van de 29 liften en zijn 12 kilometer aan pistes geopend.

Weer in Winterberg naar aanloop voorjaarsvakantie

Tot en met vrijdag blijven de temperaturen rond het vriespunt liggen. Helaas wordt het in het weekend aanzienlijk warmer en is er een grote kans op regen. Gelukkig zijn deze zachte temperaturen van korte duur en wordt het vanaf maandag weer kouder. Laten we hopen dat de huidige sneeuwcondities behouden kunnen blijven, zodat er tijdens de voorjaarsvakantie heerlijk geskied kan worden op de pistes van Skiliftkarussell Winterberg. Op iedere dinsdag- en vrijdagavond is het mogelijk om te avondskiën, ook de rodelbaan op de Kappe is geopend.

Webcam Winterberg | Weer Winterberg | Sneeuwhoogte Winterberg | Snowalert Winterberg

51804 -  (15)


Overige webams Sauerland

51804 -  (16)
51804 -  (17)
51804 -  (18)
51804 -  (19)
Langewiese



Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.