Skip to navigation Skip to main content

Ski Safari Zwitserland, het gaat beginnen!

51628 - Ski Safari Zwitserland, het gaat beginnen! (3)

Eindelijk, onze Ski Safari in Zwitserland gaat beginnen! Wellicht heb je het al voorbij zien komen? Samen met collega Florien reis ik vandaag naar het prachtige Zwitserland. Voor mij het land van rauwe bergtoppen, treinen die altijd op tijd rijden en heerlijke chocolade. Als klein meisje heb ik hier leren skiën en snowboarden. Van Zwitserland Tourisme kregen we de uitnodiging om op toer te gaan door dit prachtige land. En uiteraard zeiden Florien en ik daar geen nee tegen!

We zijn onderweg!

Op dit moment zitten we in de auto (een prachtige rode Ford die waanzinnig goed matcht met onze rode skipakken), onderweg naar Zwitserland. Tot en met 24 januari zijn wij onderweg, waarbij we vijf bestemmingen aandoen. Vijf bestemmingen in 12 dagen, dat is aanpoten natuurlijk, maar wel erg leuk. Op elke bestemming gaan we de eerste dag het skigebied ontdekken. Daarna nemen we jullie mee het skigebied in tijdens een Facebook Live uitzending. Natuurlijk kun je ons ook op de andere dagen volgen via de Snowplaza Instagram pagina. Benieuwd naar de planning van de Facebook Live uitzendingen en wil je ze terugkijken? Houd dan de Ski Safari Zwitserland pagina in de gaten, want hier zullen we alles op posten.

Waar gaan we heen?

To the point, waar gaan we heen? Zoals gezegd zullen Florien en ik vijf bestemmingen aandoen, zie hieronder de reisplanning.

Planning Ski Safari Zwitserland

Dorp Skigebied Facebook Live
#1. Davos Davos-Klosters 14 januari
#2. Arosa Arosa - Lenzerheide 17 januari
#3. Engelberg Engelberg 19 januari
#4. Grindelwald Jungfrau Region 21 januari
#5. Saas-Fee Saas-Fee 24 januari

Volg ons en doe mee met de prijsvraag

We gaan natuurlijk niet alleen op deze fantastische trip voor onszelf. Je kunt ons volgen op Instagram, via Facebook en op de Ski Safari Zwitserland pagina. Hier kun je alle Facebook Live uitzendingen terugvinden. Na de reis delen we ook hier onze reisverslagen, waar je alle informatie kunt teruglezen. Lijkt het jou leuk om ook op vakantie te gaan in Zwitserland? Goed nieuws, wij mogen namelijk een vakantie weggeven in Saas-Fee! Houd de Ski Safari Zwiterland pagina in de gaten, kijk de Facebook Live uitzendingen en wie weet sta jij binnenkort in Saas-Fee op de piste...Naar de prijsvraag >

51628 - https://35696.cdn.cke cs.com/czsZortU7kBXvOHgdnXF/images/97a62700c98b84f0e35ee31952e75bbc8b27167e5567ae0e.jpeg (2)
Zo mooi is het in Arosa - Lenzerheide!
Winter Yvonne

Over Yvonne

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.