Skip to navigation Skip to main content

De geheimtips van Zwitserse skileraren

Wat is de spectaculairste gletsjerafdaling van Zwitserland? In welke skihutten serveert men de beste fondue? En waar vinden kinderen hun sneeuwparadijs? Eén ding is zeker: als iemand de Zwitserse winter kent, dan zijn het de skileraressen en skileraren. Op de MyTop 10 pagina onthullen zij welke pistes, loipes, rodelbanen en skihutten je beslist niet mag missen in hun regio. Er zijn skileraren uit 7 verschillende regio’s die in totaal 70 tips voor jou verzameld hebben! Bekijk snel wat ze aanraden in de Zwitserse regio waar jij naartoe gaat op wintersport!

Tips uit 7 regio’s

In de Zwitserse winter is er niets mooiers dan zonneschijn, bergen en sneeuw. De Zwitserse Alpen lokken met 48 vierduizenders, 29 skigebieden boven de 2800 m hoogte en ontelbare droomafdalingen. De skileraressen en skileraren kennen de bergen als hun broekzak en hebben vast en zeker ook een geheimtip voor jou! In totaal zijn er 70 tips uit 7 verschillende regio’s geselecteerd waaronder Wallis, Berner Oberland, Graubünden en Luzern-Vierwoudstedenmeer. Maak snel kennis met skileraren als Christophe Simeon, Frédéric Page en Daniela Perren.

Stel je eigen MyTop 10 samen

Als een tip van een skileraar je aanspreekt dan kun je die opslaan in je eigen MyTop 10 boekje. Zo heb je altijd de tips bij de hand die voor jou van toepassing zijn. Ook is het mogelijk om jou tips met vrienden te delen. Handig wanneer je met een groep op wintersport naar Zwitserland gaat en je ze ook alvast in de wintersportstemming wilt laten komen. Ook heeft iedere skileraar een aantrekkelijk filmpje gemaakt waarbij hij of zij je kennis laat maken met de regio.

Klik hier om naar de tips van de Zwitserse skileraren te gaan >>

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.