Skip to navigation Skip to main content
51398 - Dutchweek 2020: alle events op een rijtje (3)
© Dutchweek

Dutchweek is hét evenement in de sneeuw waar je als wintersporter bij geweest moet zijn. Dit winterseizoen is Dutchweek weer terug met maar liefst zes verschillende feestjes in de sneeuw. In dit weblog lichten we al deze evenementen voor je uit. Feest jij dit jaar mee in Kirchberg, Saalbach of Noorwegen? Lees snel verder!

Dutchweek

Wie van een goed feestje in de sneeuw houdt, is bij Dutchweek op de juiste plek. Jaarlijks verzorgen zij in verschillende skigebieden een aantal geweldige dagen vol gezelligheid, heerlijke beats, gave optredens en leuke activiteiten. Overdag kun je de pistes van het desbetreffende skigebied trotseren en daarna kun je losgaan tot in de vroege uurtjes. Van feestjes op de berg tot in het dal! Tijdes Dutchweek is één ding zeker: je gaat een paar onvergetelijke dagen met een hoop gezelligheid tegemoet.

Dutchweek Kirchberg

Datum: 15 t/m 19 januari 2020
Locatie: Kirchberg, Oostenrijk

Kirchberg is dit jaar de zesde locatie die wordt toegevoegd aan het lijstje Dutchweek events. Deze populaire wintersportbestemming staat bekend om de uitgebreide après-ski mogelijkheden en dat maakt het dan ook een perfecte locatie voor Dutchweek. Gedurende deze week kun je jezelf verheugen op een gezellige après-ski, onvergetelijke feestjes, fijne pistes en hopelijk veel zon!

Het programma van Dutchweek in Kirchberg is inmiddels bekend gemaakt. Zo kun je o.a. losgaan op de beats van La Fuente en Full Colour Innercicle. Wanneer je meer van de traditionele après-ski hits bent, dan zullen o.a. Ziggy, DJ Willem de Wijs en Team TNT voor een perfect vermaak zorgen. De feestjes vinden in de middag plaats in Gasthof Obergaisberg, de Eisbar en bij het dalstation van de FleckAlmBahn. In de avond wordt het feest voortgezet in der Tiroler. Lees meer over het programma en de line-up van Dutchweek in Kirchberg.

Dutchweek Zell am See - Kaprun

Datum: 22 t/m 26 januari 2020
Locatie: Zell am See en Kaprun, Oostenrijk

Twee dorpen, één groot feest. Het afgelopen winterseizoen mochten Zell am See en Kaprun het evenement voor het eerst verwelkomen. Tijdens Dutchweek worden het romantische Zell am See en het gezellige Kaprun omgetoverd tot één grote feestbestemming. Al vroeg in de middag worden de lekkerste beats onderaan de piste van Zell am See gedraaid. Wanneer de zon ten onder gaat, zal het feest doorgaan in het centrum. Hier zullen o.a. de Insider Bar en K1 Club omgetoverd worden tot feestparadijs.

Hoor je toch liever internationale hits die afgewisseld worden met lekkere meezingers? Dan ben je in Kaprun aan het juiste adres. Hier zullen verschillende knalfuifjes georganiseerd worden in de Schneiderei en Pavillion. Wanneer je een plek bij Restaurant 24 reserveert, kun je tijdens Dance @ Dinner genieten van heerlijk eten en de beste beats van dj's en live artiesten. Kortom, Dutchweek in Zell am See - Kaprun heeft voor ieder feestbeest wat wils! Meer weten? Lees hier meer over Dutchweek Zell am See - Kaprun >

51398 -  (9)
(Foto: © Dutchweek)
(Foto: © Dutchweek)

Dutchweek Italia

Datum: 11 t/m 15 maart 2020
Locatie: Sauze d'Oulx, Italië

Al acht jaar lang wordt Dutchweek georganiseerd in het pittoreske Sauze d'Oulx in Italië. Wanneer je geen genoeg kunt krijgen van Italiaans eten én goede feestjes, dan moet je hier echt een keer naartoe! Na een dag op de strak geprepareerde pistes verzamelen alle feestgangers zich bij Capanna Kind. In de avond gaat het feest door in het dorp tot diep in de nacht. Après-ski hits, internationale clubhits, de beste dj's en live entertainment. Je maakt het allemaal mee tijdens Dutchweek Italia. Klik hier voor meer informatie over Dutchweek Italia >.

Dutchweek Saalbach

Datum: 18 t/m 22 maart 2020
Locatie: Saalbach, Oostenrijk

Dutchweek en Saalbach, een perfecte combinatie als het aan ons ligt. Al jarenlang wordt deze bestemming massaal bezocht door Nederlandse wintersporters. Tijdens deze Dutchweek zullen er zeven verschillende locaties gebruikt worden voor de grootste feesten. Na het skiën zullen jouw favoriete dj's de après-ski voorzien van de lekkerste muziek. Uiteraard gaat het feest hier ook weer tot in de late uurtjes door tijdens de clubavonden in de Taverne, SBH Terrace en Castello. Naast veel muziek, zijn er ook verschillende activiteiten. Zo kun je in de ochtend bijvoorbeeld weer helemaal tot jezelf komen tijdens een yogasessie. In de middag kun je je vrienden uitdagen voor een 'snow bike race'. Ben jij erbij? Lees hier meer over Dutchweek Saalbach >

51398 -  (10)
(Foto: © Dutchweek)
(Foto: © Dutchweek)

Dutchweek Gerlos

Datum: 28 maart t/m 5 april 2020
Locatie: Gerlos, Oostenrijk

Al drie jaar lang wordt het skiseizoen in Gerlos op een feestelijke manier afgesloten tijdens Dutchweek. Komend seizoen zal de vierde editie van 28 maart t/m 5 april plaatsvinden. Ja, je leest het goed! Dit keer is Dutchweek Gerlos in 2 x 4 dagen opgesplitst. Of je nou voor een lang weekend kiest of een hele week, je moet er in ieder geval zijn geweest. Een week lang draaien de beste Nederlandse dj's in o.a. de vernieuwde Umbrella Bar, de Cin-Cin en de Country Club. Geen zorgen om de line-up, want die zal zoals de voorafgaande jaren weer denderend zijn! Toe aan wat uitdaging? Doe dan mee aan ZipfelbobRennen, een leuke race op sleetjes. Wanneer je nieuwsgierig bent geworden, kun je hier meer informatie vinden over Dutchweek Gerlos >

Dutchweek Norway

Datum: 31 maart t/m 5 april 2020
Locatie: Myrkdalen, Noorwegen

Van 31 maart t/m 5 april is het Noorse Myrkdalen de thuisbasis voor de derde editie van Dutchweek Norway. Dit evenement is net wat anders dan de Dutchweeks die we gewend zijn. Hier draait het niet alleen feesten, maar ook om de vele activiteiten en de prachtige natuur. Iedere dag staat er wel een andere bijzondere en sportieve activiteit op het programma. Uiteraard wordt de dag afgesloten met een feest zoals we gewend zijn van Dutchweek. Lees hier meer over het programma van Dutchweek Norway >

51398 -  (11)
(Foto: © Dutchweek)
(Foto: © Dutchweek)

Kaartverkoop Dutchweek

Deze winter moet je sowieso minstens één van deze Dutchweek events meemaken. Wanneer je toegang tot alle feestjes en activiteiten wilt hebben, heb je een eventbandje nodig. Deze kun je aanschaffen via de officiële website van Dutchweek. Tijdens je aankoop kun je ook nog allerlei activiteiten toevoegen, waaraan je kunt deelnemen gedurende het evenement.

Boek jij liever je wintersport en je eventbandje in één keer? Dat is mogelijk. Bij Summit Travel kun je een compleet arrangement boeken. Deze arrangementen zijn inclusief skipas en toegang tot de feesten en activiteiten. Boeken maar!

Winter Female Author 3

Over Mandy

Mandy is sinds een paar jaar hélemaal om. Waar ze voorheen een strandvakantie verkoos boven een wintersport, is dat inmiddels wel anders. Ze kan zich geen winter zonder ski's meer voorstellen.