Skip to navigation Skip to main content

Landal Brandnertal: direct aan de piste & familievriendelijk

51351 - Landal Brandnertal: direct aan de piste & familievriendelijk (3)
© Landal GreenParks B.V.

Vrijwel niets geeft een luxer gevoel dan overnachten aan de piste. Wie een uurtje langer wil blijven liggen, kan dit zonder problemen doen en iedereen ziet elkaar altijd weer terug bij de accommodatie. Bij Landal Brandnertal is dit mogelijk én heb je ook nog tal van andere faciliteiten tot je beschikking. In dit weblog nemen we het familievriendelijke Landal Brandnertal, dat direct aan de piste ligt, onder de loep.

Vakantiepark middenin het skigebied

Landal Brandnertal bevindt zich op het op het zonnige Tschengla-Hochplateau op 1170 meter hoogte en ligt direct aan de piste. Het park ligt boven Bürserberg (890 m), bij het middenstation van de Einhorn lift. Je kunt hier gewoon met de auto komen, maar als het flink sneeuwt moeten er misschien wel sneeuwkettingen aan te pas komen. Landal Brandnertal ligt niet alleen bij de lift, maar ook direct aan de dalafdaling. Hierdoor kun je ’s morgens direct de ski’s onderklikken en hoef je ’s middags niet met je materiaal te slepen.

51351 -  (9)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)

Accommodaties voor 4 tot 10 personen

Op vakantiepark Landal Brandnertal bevinden zich 91 appartementen. Deze zijn onderverdeeld in 11 chalets en een hoofdgebouw. Er zijn 7 verschillende accommodatietypes voor 4 tot maximaal 10 personen. Moderne voorzieningen zoals een volledig ingerichte keuken en een comfortabele badkamer zijn aanwezig. Ook beschikt ieder appartement over een houtkachel/bio-ethanol kachel en balkon of terras. Kies je voor een luxe appartement, dan kun je genieten van je eigen (infrarood)sauna!

Ontspannen in het zwembad en in de sauna

Maar niet alleen vanwege de fijne accommodaties en de ligging kies je voor Landal Brandnertal. Het voordeel van een wintersport in een vakantiepark is dat je ook gebruik kunt maken van tal van andere faciliteiten. Zo is er een overdekt zwembad met peuterbad waar heerlijk in gezwommen kan worden. Opwarmen en ontspannen is ook heel goed mogelijk in de Finse sauna. Het beauty en wellness aanbod wordt compleet gemaakt door een kleur-/biosauna, infraroodcabine, whirlpool en relaxruimte met panoramisch uitzicht.

51351 -  (10)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)

Topbestemming voor families

De hele familie beleeft een toptijd bij Landal Brandnertal. Voor kinderen vanaf 3 jaar is er de Bollo Club waar wordt geknutseld en gespeeld. Wanneer de kinderen al oud en sterk genoeg zijn om te skiën, kunnen ze naar het kinderskiland dat direct naast het park ligt. Hier is onder andere een lopende band lift voor de eerste meters op de ski’s. Mochten de kids na afloop van de skidag nog energie over hebben, dan is er een fun & entertainment team/programma. Maak een avontuurlijke sneeuwschoenwandeling of ga rodelen!

Eten & drinken op Landal Brandnertal

Geen zin om te koken? In de buurt van Landal Brandnertal liggen diverse restaurants. Wie aan het van de middag toe is aan een portie après-ski vind diverse mogelijkheden in Brand. Ook kun je gebruik maken van broodjesservice en bevindt er zich een minishop op het park.

51351 -  (11)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)
(Foto: © Landal GreenParks B.V.)

Praktische informatie Landal Brandnertal

  • Afstand vanaf Utrecht: 847 km
  • Dichtstbijzijnde station: Bludenz (15 min)
  • Dichtstbijzijnde vliegveld: Innsbruck (145 km)
  • Aankomst: dagelijks vanaf 15:00 uur
  • Huisdieren: welkom, toeslag € 5,50 p.n.
  • Skiverhuur: 5% korting bij R-Sport
  • Skiles: Skischule Brandnertal (geen korting)
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.