Skip to navigation Skip to main content
50975 - De Snowplaza Awards 2020 zijn gestart: stem nu! (3)

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Snowplaza Awards! Een spannende zoektocht, waarbij we op zoek gaan naar het beste skigebied, de beste après-ski bar en nog acht andere categorieën. Van 19 december 2019 tot en met 1 april 2020 kun je stemmen op al jouw favorieten. Daarna worden alle winnaars bekend gemaakt. Nog leuker: iedereen die zijn of haar stem uitbrengt, maakt automatisch kans op één van de te gekke SIN VALLEY skibrillen van SINNER (t.w.v. € 99,99).

Win een SINNER skibril

Iedereen die tussen 19 december 2019 en 1 april 2020 zijn of haar stem uitbrengt op de Snowplaza Awards, maakt kans op een SIN VALLEY skibril van SINNER. Deze gave goggles is een must-have voor iedere wintersporter. De bril heeft twee lenzen, zodat je er tijdens verschillende weersomstandigheden profijt van hebt. De magneetlenzen zijn gemakkelijk te verwisselen en bieden 100% UV-bescherming. Het zachte, drie-laags hypoallergene schuim aan de binnenkant zorgt niet alleen voor een uitstekende pasform, maar ook voor extra comfort.

50975 -  (18)

Wie vind jij de beste?

Ook dit skiseizoen kun je stemmen op wie jij de beste vindt. Op alle categorieën kun je maximaal één keer je stem uitbrengen. Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriet een Snowplaza Award 2020 wint en dat jij kans maakt op één van de prijzen? Trommel al je vrienden, collega’s en familie op om ook te stemmen. We zijn dit jaar op zoek naar:

Beste skigebied 2020

Wat vind jij het beste skigebied van de Alpen? Waar ga jij het liefst elk jaar op wintersport? In het beste skigebied van 2020 geniet je van fijne pistes, gezellige berghutten, feestelijke après-ski, gave activiteiten en ga zo maar door. Natuurlijk hangt dat helemaal af van jouw wensen! Een bezoek aan dit skigebied voelt in ieder geval altijd weer als thuiskomen!

Stem hier op het beste skigebied >

50975 -  (19)

Beste beginners skigebied 2020

Waar kun je het best naartoe als je voor het eerst op wintersport gaat? In welk skigebied vind je de ideale omstandigheden voor beginners? In het beste beginners skigebied van 2020 vind je voldoende oefenweides, brede blauwe pistes en goede lesmogelijkheden. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Stem hier op het beste beginners skigebied >

Beste gevorderden skigebied 2020

In welk skigebied vind je voldoende mogelijkheden voor gevorderde wintersporters? In het beste skigebied voor gevorderden van 2020 vind je pittige zwarte pistes, uitdagende rode afdalingen en off-piste mogelijkheden. Je kunt hier mooie tochten skiën, maar ook werken aan je skitechniek op een glooiende, brede blauwe afdaling.

Stem hier op het beste gevorderden skigebied >

Beste familie skigebied 2020

Welk skigebied is geschikt voor de hele familie? Waar ga je naar toe met kinderen (klein of groot) en waar is het niet alleen leuk voor de kleintjes, maar ook voor de ouders en grootouders? In het beste familie skigebied van 2020 vind je mogelijkheden voor jong en oud, goede les mogelijkheden en tal van leuke activiteiten.

Stem hier op het beste familie skigebied >

50975 -  (20)

Beste après-ski skigebied 2020

Waar vind je de leukste après-ski bars? In welk skigebied ben je aan het juiste adres voor een feestje? Het beste après-ski skigebied van 2020 heeft het allemaal. Feestelijke kroegen, après-ski hits in alle talen, bier in overvloed en veel gezelligheid.

Stem hier op het beste après-ski skigebied >

Beste après-ski bar 2020

In welke après-ski bar is het altijd feest? Waar kun je feesten van vroeg in de middag tot diep in de nacht? In de beste après-ski bar van 2020 kun je dansen op de beste après-ski hits en vloeit het bier rijkelijk. Of je er nou bent met vrienden of familie, het is altijd weer gezellig!

Stem hier op de beste après-ski bar >

50975 -  (21)

Beste skishop 2020

Welke winkel is volgens jou de beste van Nederland? Waar koop jij het liefst nieuwe ski’s of skikleding? In de beste skishop van 2020 ben je kind aan huis en word je keer op keer goed geholpen. Of het nou gaat om een nieuwe skibroek, een paar handschoenen of skischoenen.

Stem hier op de beste skishop >

Beste indoor skihal 2020

Ga jij wel eens skiën in een indoor skihal? Dat is een goed alternatief voor als je niet naar de Alpen kunt gaan. In de beste indoor skihal van 2020 kun je fijn afdalen en voelt het bijna net alsof je in een skigebied bent. Zomer of winter, skiën is hier helemaal geen straf!

Stem hier op de beste indoor skihal >

Beste wintersport reisorganisatie 2020

Boek jij je wintersport direct of via een reisorganisatie? Veel reisorganisaties bieden het hele jaar door aantrekkelijke deals voor een fijne wintersportvakantie. Bij de beste reisorganisatie van 2020 is de informatie overzichtelijk, het aanbod groot en de service perfect.

Stem hier op de beste wintersport reisorganisatie >

50975 -  (22)

Beste rollerbaan 2020

Veel wintersporters leren skiën op een rollerbaan. Je hebt hier geen echte sneeuw voor nodig, dus oefenen op je skitechniek kan het hele jaar door. De beste rollerbaan biedt lessen voor alle niveaus en uiteraard skimateriaal.

Stem hier op de beste rollerbaan >

De beste van 2019

Het afgelopen wintersportseizoen hebben meer dan 31.000 wintersporters hun stem uitgebracht. Niet alleen in België, maar ook in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is door het merendeel van de Nederlandse wintersporters verkozen tot het beste skigebied van 2019.

50975 -  (23)
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.